Jag vill ha..


image16

Sitter och längtar efter sommaren. Är hemma idag eftersom jag måste göra en hälsokontroll så att jag kan skicka iväg papprena till skola. Har prominixat med Doris å laddat musik. Går tyvärr inte lyssna på den eftersom min lillebror varit så duktig å slarvat bort sladdarna till högtalarna.. men men.


image15

Maria, jag, Amanda och Joselyne.

0 kommentarer

Norskt bröllopp och tränings värk

Den här tisdagen har varit ovanligt bra, kanske för att det inte är tisdag utan måndag.

Egentligen har det väl inte hänt något speciellt, hade prov på dansen eller vad man ska kalla det. Hatar det iaf, vi skulle redovisa genom att göra en uppvärmning för klassen. Gick bra men hatar att stå i centrum på det sättet, jag gillar inte att leda såna där saker. Blir så nervös. Blev 3 timmars uppvärmning och styrka eftersom alla i klassen skulle redovisa sin. Så har lite träningsvärk i rumpan nu.

Glad att Maria ska åka till Ädelfors på intagningsprov istället för Kalix, hade inte varit samma sak på dansavslutningen utan henne, speciellt inte eftersom det e den sista jag kommer va med på.

image11Fick inbjudan till min kusins bröllopp idag, Hilmar ska gifta sig i juli. Så äntligen ska vi åka å hälsa på våran norska släkt. Flera år sedan vi gjorde det! Tror det blir ett riktigt fint bröllopp eftersom inbjudningarna var så lyxiga. riktigt snyggt gjorda. man uppskattar sånt när man går media.

Skulle mejla min lärare i naturkunskap men upptäckte att jag inte vet vad hon heter, tror det var eva iaf men efternamnet har jag helt glömt. Måste göra en hälsokontroll på onsdag så jag kan skicka iväg alla papper till IBS, bara det pappret kvar å fylla i. Kommer bli skönt när det äntligen är skickat. Kommer nog tyvärr inte kunna göra så mkt i sommar, men man får göra lite uppoffringar ibland och det är inte så svårt när det gäller en usa resa.
0 kommentarer

borde verkligen sova

här sjukt trött och ska upp sex. men njuter av the killers - when you were young.
1 kommentar