hjärn skadad ?

Måste allvarligt vara något seriöst fel på min hjärna. Av någon anledning så tänker jag att planet kommer störta så fort jag tänker på USA. Jag vet inte varför men plankrasch är verkligen det första som ploppar upp i mitt huvud. Men jag oroar mig inte över att åka, jag e inte ens det minsta flygrädd.

Men mina tankar har alltid svävat iväg åt lite konstiga håll, som ibland när jag går i en trapp kan det bara ploppa upp en tanke om att ifall jag ramlar bakåt nu så kommer mitt huvud att krossas eller om jag håller i en bebis så kan jag börja tänka ifall jag tappar han går bebisen sönder. Jag måste alltid slå bort de tankarna, för hur muntert är det att gå och runt och tänka på det. Men just det är med plankraschen har varit lite svårare att slå bort.

Aja, fick veta idag vilka man skulle bo med som jag fattade det var det med en svensk och två amerikanska tjejer jag ska bo med. Blir säkert bra. På måndag bär det av. Känns dock inte som att mina lediga dagar räcker till hade behövt en vecka till för att hinna vara med alla.

hatar dig, du är för bra. vill ha dig, kanske en dag vem vet  ;  - )


mariah carey - last night a dj saved my life.

snart rullar lönen in på kontot. då blir det betala bort skulder, köpa en bärbar dator, klippa mig och köpa den där fina skin jackan på jc. oh yeah babe.
0 kommentarer

Mardrömmar, nja det är de gamla vanliga drömmarna.

Känslor har verkligen ingen fast form, mina ändras hela tiden. Fast en sak är hyffsat oförändrat jag är dålig på att vara arg. Jag gillar inte att vara arg, det kräver dessutom mer energi än att vara glad. Så jag är väl egentligen lat. 

Hade en riktigt sjuk dröm i natt på tal om asfalt, ett uttyck som fredrik alltid använder.

Drömde att jag var på en fest i någon slags underground lokal, drömde att jag kom dit med Darin!!!?  (tack fredrik för att ha satt upp bilden på han i mitt rum och gett mig mardrömmar)  och hans fula kompis. Hånglade med den fula kompisen urk, sen spårade drömmen ur. Folk på festen började bli konstiga haha de hade förvandlats till zombies, och som i typiska zombie filmer blir även bitna av en zombie, just det: en zombie.

Jag blev jagad och klarade mig undan riktigt bra, mamma och pappa försökte dock döda mig eftersom de blivit bitna men klarade mig undan dem med. Själv sprang jag över en enorm äng i en mörk skog där tusentals zombies bafann sig och av någon anledning sprang jag in i ett stal, där jag gav upp omringad av zombies, flyende  människor och djur.

Ja jag gav helt enkelt upp och blev biten av zombie hästen, nästan halva armen blev av sliten i ett enda nafs. Var arg på mig själv när jaf vaknade eftersom jag givit upp, för hela tiden i drömmen spang jag emot botemedlet hade varit roligt å se hur drömmen fortsatt fast samtidigt kände jag ett obehag över att somna om.   

Men drömen hade en del komiska inslag, haha från början trodde nämligen folk att det bara var människor och hundar som bar smittan men så kom en berättar röst mitt i allt. "Varning varning, även grisar bär på zombi smittan, se upp för mördar grisen" och just i samma stund kommer självklart  grisen efter mig haha jagad av en gris. 

Mina drömar har alltid varit sjuka. I alla fall dem jag kan minnas. Tack vare det tror jag verkligen inte på att man kan tyda drömmar. Om någon tror sig kunna göra det ska jag skriva en bok med alla mina knasiga drömmar så persónen ska få tyda dem haha. 
 
0 kommentarer

En polis, Mimmi Pigg, cowboys och snövit - en lyckad kväll

image91


0 kommentarer