Varit hemma i en vecka..

Nu har jag varit hemma i en vecka, känns verkligen inte som att jag varit borta så länge. De mest märkbara förändringarna är att Lisa har växt, Emil också, Katta fått en liten mage, Sara har flyttat och A-Bs affär stinker.

Det är skönt att vara hemma och jag har träffat nästan alla nu, de flesta på krogen i fredags. Shit har inte dansat så mkt på länge ! Hoppas nyår blir lika roligt !

Snyggaste kommentaren:
Linnea - Du ärligt om jag hade varit lesbisk så hade kag tyckt du var snygg, jag skämtar inte hade jag varit det då! (kanske inte exakta orden)
Joselyne - Jag älskar kuk!

Julafton var också trevligt, fick massa små saker. Pelle hade som vanligt inte tagit sig tid att köpa julklappar så han gav alla 500 kr, Emil tänkte äta upp sin. Bara jag och Emma kollade på hela Kalle Anka och Lisa gick runt och undrade när tomten skulle komma hela dan. Hon kam fram till mig och höll fram sina knytna händer och sa till mig att titta, vilket jag gjorde och hon öppnade händerna och sa "kolla här e Tomten nu kan vi öppna alla julklapparna".

Fredrik var Tomte sen, Lisa trodde verkligen att det var tomten och Doris med, hon var livrädd och kände inte ens igen fredrik när han tog upp henne och pratade med sin normala röst, tror hon har något emot maskar. 

Juldagen blev det utgång igen, riktigt kul men alldeles för mkt att dricka! jag som aldrig brukar bli bakis tror jag var bakis ggr alla gånger jag inte vart det på en och samma dag. Mådde verkligen inte bra igår. 

Kollade på Saw 4 igår innan jag skulle sova, den var inte så bra kanske kvalitén på bilden sabbade den en aning också men nee blev lite besivken på den. Drömde sen något konstigt med bortskärda ansikten hm ! 

Nyss varit ute med Doris och Fredrik, han klagade väldigt mkt på hur varmt det var 4 + och lite snö. Visst det är mindre än det brukar vara men mer än förra året, jag vill bara att det ska sluta vara så förbannat halt! Lite snö kan det komma till helgen då det blir slalom i Bydalen, vill inte åka i isiga backar. 


 
0 kommentarer

Evelina och långa resor..

är inte en bra kombination, det finns inget som får mig på så dåligt humör som att resa långt ! Tågresor ligger dock på föra plats men långa flygturer kommer på en säker andra plats !

började med att jag klev upp vid nio eftersom jag inte kan sova normalt när jag vet att jag ska resa någonstans! Klev upp slappade å kollade på film, sen började jag packa om min väska eftersom jag hade minst 4 kilos övervikt slutade med att jag tog det som handbagage i en fin påse jag fick av Petra. Fast nu har jag förstört påsen så den är inte lika fin länge å all skit kommer väl förmodligen åka ut i plaet upp till Ösd men vad spelar det för roll jag är ändå hemma.

Tror jag ska ha en varings skylt nästa gång jag flyger, "akta hon är varken social eller trevlig när hon flyger och hon sover på konstiga sätt."
 
Ska bli skönt att slippa hamburharnas land i några veckor, mest korkade kommentaren fick jag iaf av en kvinna som började prata på tunnnelbanan, hon verkade rätt smart å så först men sen kommer "Do you ski to school in Sweden? " Och jag tror verkligen hon var seriös.

Den dåliga servicen kommer jag sakna allra minst !

Vad som är bra med att flyga långt med mkt handbagage är dock att man får muskler i armarna, sjukt bra styrke träning!
0 kommentarer

fan för att packa..

klockan är kvart i elva tog nyss en dusch och la det sista i resväskan som nu inte går att stänga för att jag har packat helt knas, måste lägga över lite grejer i handbagaget också för just nu vet jag att det är övervikt. När jag vägde den visade vågen 23 kg, exakt vad väskan får väga! men sen har jag såklart stoppat i mer grejer.

nee ska slappa lite innan jag ger mig på att packa om hehe tog en rolig bild på resväskan som jag tyvärr inte kan lägga upp eftersom jag isf skulle avslöja hälften av alla julklappar.

Pratade med syster ryster Britta idag var riktigt trevligt och jag var syster sjuk ! Fick världens sötaste bild av henne på mejlen igår. Om man tänker tillbaka på halloween så ser man verkligen att vi är släkt.


Nee nu ska jag sluta skriva och stoppa ner visumet medans jag kommer ihåg det, det skulle vara lyckat! Komma till flygplatsen upptäcka att visumet ligger kvar och det här helt omöjligt att hinna fram och tillbaka! Nee så därför ska jag gå å packa det nu.

Kollade på saw 3 idag, gud vad den är äcklig! Äcklig men bra, finns väldigt få skräckfilmer som jag blir rädda av men Saw 3 är en sådan fast iof vet jag inte om det är rädlsla det är mer den där "aaah-kom-igen-klara-dig,-usch-vad-äckligt-känslan" jag känner.
1 kommentar