Stråket

Jag gillar när saker händer lite sådär oplanerat, blir oftast roligast då när man inte haft chansen att förvänta sig något. Som igår trodde att jag skulle ha en slapp kväll framför tvn med en kopp te men efter att Katta ringt gick kvällen i en helt annan riktning. Istället för slappa blev det att skynda in i duschen byrta om å hoppa in i bilen med Malberg och Håkan för att sedan dricka lite hemma hos katta och Lithner innan stråket. Var riktigt trevligt på stråket, dock blev det lite mycket blandning på vad jag drack och det är inte alltid det smartaste. 

Idag har jag inte haft lika kul eftersom jag slavat med Sara och storstädat dagis. Fan vad det är jobbigt. Men sedan har det varit trevligt, grillade till middag och var nere vid sjön för en stund sedan och tog mitt första dop! Riktigt kallt men skönt. Nu borde jag egentligen städa rummet och leta efter nyckeln tilll dagis !? men usch är less på att städa och snart kommer katta och sara för film kväll =) kommer vara galet trött imorgon !   

0 kommentarer

Kaninöron, ja tack ;)

Tiden kommer gå fort det gör den alltid, sekunder blir till minuter som blir till timmar och dagar sedan står jag plötsligt där på flygplatsen och säger hej då till alla och får inte se dem igen på fyra månader. Ja nu är det bara lite mer än en månad kvar till jag kliver på planet och åker till usa, för att studera. Vad som händer efter att jag tagit mitt första kliv i "the land of dreams" har jag ingen aning om men förmodligen lär det förändra mitt liv på något sätt.

image56

image55

Jag längtar men samtidigt känns det rätt overkligt fortfarande.  Resväskan ligger framme och väntar på att få bli använd, den har i och för sig legat på samma plats sedan jag fick den på min studentdag. Det enda den innehåller just nu är strumpor jag fått av mamma och en bunt med dollar som jag fått av mina syskon. Packa kommer jag förmodligen göra i sista minuten och inse att jag behöver en till resväska. Kanske borde köpa en redan nu? men samtidigt får det inte bli övervikt, det kostar ju enhel del. Den dagen den sorgen.image57image58För en liten stund sedan åkte katta hem, haft en riktigt trevlig filmkväll tyvärr ska hon upp och jobba så den fick ett tidigt slut. Men fler film kvällar hinner vi nog med. Håkan pratade om att vi skulle få ut och åka med deras nya båt någon dag när det är finare väder. Hoppas bara det blir sommar igen, just nu känns det som att hösten är närmare än någonsin. Katta och jag började fundera över att ha en halloween fest innan jag åker, eller ja inte halloween men i alla fall en fest där alla måste klä ut sig. Skulle vara riktigt kul men det är alltid så svårt att få alla andra att ställa upp på en sådan sak. Men om vi lyckas ska jag ha kanin öron !

image59
3 kommentarer

i'm sick

och allt som började så bra, sprungit två dar i rad. glömde dock tänja på musklerna så jag har en djävulsk träningsverk i låren. idag orkar jag inte springa eftersom huvudet dunkar och jag käkat tårta. imorron fyller pappa 64! grattis till han.  
0 kommentarer