Så har man..

avklarat midsommar firandet 2007
. Jao tiden gå förbaskat snabbt, helgen i Dalarna är nu över. Men satan så kul jag har haft där. Många minnen å skratt. Shoppat en hel del har jag också gjort, men vilka fynd. Måste åka tillbaka till Sågmyra å handla mer på Lager 157 när jag har mer pengar, massa bra kläder till väldigt lågt pris. Förstår inte varför den inte finns i östersund men där mitt i skogen.


image48

Midsommarafton plockades det blommor i mängder jag och joselyne fick uppdraget att fixa dom där runda sakerna på stången. Sedan blev det även åkande på traktorsvagn och bad i sjön innan middagen, massor med god mat i mängder. Sedan bar det av till rättvik haha har aldrig träffat så många hm roliga personer upptäckte även att dalmasar har ett eget sätt att dansa, killarna från uppsala var det riktigt trevliga att hänga med. Jao nu vill jag ha midsommar igen, men imorgon börjar det hårda livet. Usch vill inte jobba !
0 kommentarer

Det löser sig..

Innan sommaren var jag sjukt orolig över att jag inte skulle få något jobb,
men bara man vill och försöker att skaffa ett så ordnar det sig! Nu har jag fyra. Ett ser jag verkligen framemot att börja med. Visst det kommer bli lite körigt och bli långa dagar ett tag, men helgerna har jag ledigt nästan hela sommaren så bättre kan det väl inte bli. Behöver verkligen pengarna, måste köpa en mp3 av något slag med mycket minne och en digitalkamera men framför allt så måste jag ha pengar till USA. Jag kommer kanske inte få njuta mycket av sommaren men va fan det e ju knappast min sista sommar och lite ledigt får jag ju när vi far till Stockholm.image47Festen hos Katta i lördags var riktigt trevlig, började kvällen med att äta på kvarn där Linnea bjöd på mat. Älskar sånna där sommarkvällar som bjuder på skratt i massor. Margonas kommentar efter att Kikkan blandat en grogg. - Det där ser ut som piss! Får jag smaka? haha.

Imorron eller ja vid 8, drar jag iväg mot Dalarna tillsammans med Joselyne. Ska bli riktigt kul. Har nästan alltid firat här hemma så ska bli skoj å åka bort. I better go to bed.
0 kommentarer

första måndagen efter studenten.

Finns det någon lyckligare dag än just studentdagen!? Nej skulle inte tro det. MIn började halv åtta i badhusparken med champagne frukost och jordgubbar, eller ja den började väl egentligen fem eftersom det var då jag var tvungen att kliva upp. Men när flaskorna väl öppnats gick dagen i en rasande fart med stpendieutdelning, snack med mentorer, sång i aulan, utgång och flak åkning. 

Utgången ur skolan kändes helt sjuk där kom vi sjungandes/skrikandes studentsången inför ett folk hav, helt plötsligt hade man gjort det, tagit studenten! Måste säga att det blev en aning känslosamt.  Flak åkning var riktigt skoj, har aldrig skrikit, tjoat och dansat så mycket på samma gång. Kunde lätt ha åkt hela dagen men det roliga varade bara i två timmar.

Middagen hemma var också riktigt nice, hel nöjd med presenterna, god mat och trevliga gäster.

Kvällen var också riktigt kul, blev dock lite besviken mot slutet eftersom jag hade förväntat mig något i samma stil som dagen.


image45


I look fat but I'm happy.

Efter studenten är man fri. Mina första dagar i frihet har beståt av en lördag med kvarnöppning, vilket var riktigt skoj. Alltid kul med Hackås gänget ! Igår blev jag ett år äldre vilket jag firade med tårta hemma och nachos med Katta på kvarn.  En hel lugn dag vill säga.

image46

Idag känns det dock en aning som att friheten togs ifrån mig,
eftersom jag började min introduktion på tallgläntan. Kom över min förlust genom att sluta tidigare för att åka till stan, hjälpa Fredrik att hitta kläder till examen och shoppa en del själv. Blev ett par shorts, två linnen och en glad tröja för min del.   
0 kommentarer