kände bara för att..

image30

lägga in en mongis bild.

image31

och bilder på mina fina nya skor. kostade endast 249 kronor.

image32


0 kommentarer

Glader.

Fan va härligt, nu e jag glad. Fick veta mitt betyg i engelska b nyss på lektionen. Fick VG och det har jag verkligen förtjänat. Ganska styggt att jag fått VG i både engelska a och b men bara g i svenska a och b. Jag suger på mitt eget språk,  eller ja inte på text.

visade upp dansen imorse, gick sådär men man skulle bara göra fyra åttor jag gjorde en disco dans, riktigt kul sen när alla var klara och Andrea körde disco med oss. Synd att hon inte gjort det lite mer i år.


Nee nu ska jag göra historian så den blir klar nån gång eller ja den måste bli klar idag eftersom betygen sätts på onsdag men efter jag gjort den så e jag klar ! Fan va skönt.


image28Åh idag fyller syrran 36. Grattis till henne. Ska bjuda henne på Pirates of the caribbean på fredag som present. Hon och Emma på bilden ovan .
1 kommentar

vad är väl en bal på slottet..

jämfört med en bal på gamla teatern.  Balen igår var det roligaste på länge, kul å se alla finklädda och ett underbart sällskap. Dagen var nog det stressigaste jag vart med om med en rad saker som gick lite tokigt men allt blev bra tillslut. Måste säga att Ann-Britt är en ängel. Kenny också som åkte ner med limmet hehe.

image21image22
image23image25
image26
0 kommentarer