Att planka in..

På Tegan & Sara var ett mission impossible, vi kommer dit jag och Therese min buskompis. Självklart är Listeners Aditorium en sån där vit stor byggnad, folk har börjat komma och är på väg in äntligen lite liv ute på kvällen. Vi går runt byggnaden hittar en dörr, Therese öppnar men där sitter en fet man och Therese får spela dum och säger "Är inte det här ingången?" Mannen svarar lite surt att den är på framsidan..

Vi ger upp vårat plankande och sitter framför ingången, Therese vill verkligen komma in och blir en liten Sickan och kommer med nya planer. Hon tror att vi ska komma in om vi säger att vi har tappat våra biljetter eller säger att våra kompisar har dem men att de varit med i en olycka, jag tror inte att de kommer vara så sympatiska så vi skiter i det.

Men så frågar vi hon i biljettluckan om det finns biljtter kvar och visst gör det det och de kostar bara 20 dollar, men vi måste skynda för det är inte många kvar. Så vi springer till närmsa bankomat som ser ut att komma från stenåldern eller kanske snarare 70 talet eller nåt sånt. Therese tar ut pengar vi springer tillbaka och ska betala.

Och så säger damen i luckan att det kostar 50 dollar för två biljetter inte 40, så vi får springa en extra vända till bankomaten. Men vi fick till slut biljetterna och bra platser.

Började med ett förband som hette Northwestern något, helt okej men världens fulaste scen kläder och lite skrikiga. Men sen kom Tegan & Sara några som jag bara hört på Thereses iPOD innan men som jag nu efter konscerten lägger till en av mina favoriter. Ska ladda hem deras låtar när jag kommer hem till Sverige.

bilder kommer snart !
2 kommentarer

Thanksgiving

ännu en amerikansk högtid som måste firas, sitter just nu och slappar. Ska byta om snart så man ser lite fräsch ut till middan. Ska bli spännande och äta äkta amerikans thanksgiving mat. Kalkonen är enorm, Jessica och Linda var och hämtde all mat på Boston Market tidigare idag.

Själv var jag och handlade vin, läsk och glass med Jonatan och Therese och höll på att blåsa bort, storm väder här idag en annars e det varmt runt 20 grader.

Har sjukt mkt å göra till skolan just nu och har svullna ögon tack vare för lite sömn. Kan inte sova för jag kan inte stänga av min hjärna å tusen tankar snurrar runt i huvudet. I nat var det mest om praktiken börjar bli lite orolig för den ! Måste fan få en bra plats, är ju därför jag e här.


Bild på Hamptons Apartment, där jag bor och bilder från balkongen.
1 kommentar

Rommie dinner

nyss käkat middag tillsammans med mina roomies, eller ja Luisa jobbade så var bara jag Jessica och Michelle. 

Har blivit socker beroende, slängde det sista av mitt godis ska fan sluta med det. vill inte komma hem som en boll.

Ledig idag och har ingen lektion förrän måndag så jävla skönt, tack vare thanksgiving.  Men blir mycket plugg de är dagarna har sjukt mycket att göra, men får försöka hinna med allt har skrivit på min uppsats till american society idag. Har skrivit 600 ord än så länge. Sov till ett och slappade lite innan jag kom igång så det är rätt bra.

Mindre än en månad tills jag är hemma nu, ska bli riktigt skönt att komma hem och träffa alla igen.image112
0 kommentarer