New York

var där i helgen och det har verkligen blivit min favorit stad. Underbar, stor men ändå mysig. Längtar till våren när jag ska dit igen. Men tiden får gärna gå saktare den går alldeles för fort. Imorron är det halloween, ska vara från 70 talet. Kommer bli skit snyggt med mitt rosa fluff !

image110


Vi är lediga från businessen imorron, ska bli så skönt att få sova ut. Fick A på det provet. Riktigt glad, speciellt eftersom det var ett prov som känndes som det gick bra, kan nog börja lite på min sån känsla fär american society provet känndes inget vidare och där fick jag C, som är helt ok eftersom det är godkänt. Är bara dem och reporting to media provet som vi fått tillbaka och på det fick jag B plus. Får se hur det gick med resten...

Varför vill man alltid ha det man inte har, kollade på bilder nu. Gamla bilder med mig som blond, å då blir jag självklart sugen på att skaffa det igen men samtidigt trivs jag jätte bra i mitt mörka och blondering förstör ens hår. Har förresten en alldeles för lång lugg nu som jag inte kommer klippa förrän jag kommer till sverige, väntar tills jag får gå till en frisör jag är van vid. Så läskigt med nya, vet förresten inte vad lugg heter på enegelska så måste taå slå upp sånt innan man går till en frisör här.
1 kommentar

Thursday

Jag har lite sömn problem och nu när jag behöver min energi som mest är den borta.. Måste skrva kritiskt om en artikel från internet tidningen Slate som sedan ska skickas till dem så de kan överväga ifall de vill ha mig som en intern eller inte. Hittade en sjuk  men intressant artikel som jag skriver om nu: http://www.slate.com/id/2176381/fr/flyout

Hade min intrevju inför intervjuerna idag på ASL klassen, gick ganska bra ska komma ihåg att inte säga östersund och att inte vara ödmjuk.

Sen hade vi prov i mediekommunikation, hoppas verkligen inte jag har något mer fel än den frågan jag inte kunde hitta svaret på. Frågan var: What is the name of the agency that regulates broadcast television and does it also regulate cable tv? Visste att jag skrivit upp de någonstans, men förmodligen i det nya blocket som jag lämnade hemma. Provet var nämligen open book så man fick använda både sina anteckningar och boken. Gaah. Resten av frågorna kunde jag utan bok så jag hoppas att hon gillar mina svar, måste lära mig att skriva snyggare på prov.

Imorgon bär det av till New York efter marketing lektionen där vi ska besöka svenska ambassaden, så måste skriva klart min artikel om Solar Decathlon innnan jag går och lägger mig ikväll. Näe nu ska jag se Greys.
0 kommentarer

jag har en plan..

en gång för alla ska jag bli av med mina extra kilon, till jul ska jag gå ner 6 kilo.. så bye bye godis och dåliga vanor nu ska det bli bra mat och träning. Börjar inte förrän tre imorron så hinner träna innan skolan. Jag ser fram emot min nya dag imorgon, det kommer inte bli lätt men jag ska klara det.


image109
Lääängtar tills new york, åker dit på fredag ! ska bli så kul att äntligen få se the big appel, sjukt jag ska verkligen till new york.. det hade jag inte trott för ett år sedan.

nej nu ska jag sova kan behövas, midtermet i dag gick hyffsat bra men fan vad jag e dålig på news quiz, jag blandar ihop allt å alla, så det blir helt fel men jag kunde iaf Sadr City och att fångarna i svenksa fängelser ska få rökförbud i två månader.

god natti.

0 kommentarer