Andra helgen i usa.

Så e det söndag å helgen är snart slut måste PLUGGA, usch plugga blir inte ens kul i ett annat land jag har aldrig varit en läxmänniska och kommer förmodligen aldrig att bli. Lektionerna gillar jag däremot alla lärare är riktigt bra och det är lätt att hänga med, men nu har man fått en hel del läxor å det e mindre roligt.

Det här har iaf varit en helg i sann amerikansk anda, fredagen började med mc donalds mat efter skolan. Therese och jag kom på att vi skulle köpa godis vilket var svin dyrt och inte alls gott haha eller jo jelly beansen var goda. Sen blev det fest i Petra och Maggies lägenhet, trevligt trevligt men det var nästan bara vi svenskar skulle på krogen men blev aldrig så. Igår blev det först taco bell till lunch och sen en lugn kväll med Pizza beställd på internet och levererad direkt till dörren och sex and the city. Inte konstigt att man kan bli fet i det här landet, igår var iaf sista dagen jag äter ute på väääldigt länge.
1 kommentar

andra sidan atlanten..

så nu e det fredag, nej södag e det fan blir så borta med vilken dag det e när man e ledig. Imorgon är det Laybour day här i DC, det innebär att visa saker är stängt eftersom alla är lediga typ posten och så. Har varit här sedan i tisdags trivs riktigt bra.

det har hänt en hel del den här veckan måste jag säga. avsked av familj och vänner. flygit över atlanten, lärt känna massa nya trevliga människor, kollat på vita huset och andra sevärdigheter. aja orkar inte berätta mer är riktigt trött. provade sushi för första gången idag, ganska gott faktiskt.
2 kommentarer