Varför gör jag så här?

Alltså sover mitt på dagen, nu är mitt huvud som en deg klump och jag känner mig helt seg. Snart ska jag åka och lämna tillbaka internet och tv grejerna. Har inte kunnat packa idag eftersom mina kläder inte torkat, men men kanske hinner göra det ikväll. Fast ikväll ska vi även se exorcisten! Känns som man måste göra det när en viss trappa i George Town är med i den. Var sjukt länge sen jag såg den filmen så minns nästan inget.

Imorgon blir det graduation på Shenandoah University och senare på kvällen en sista grupp middag med svenskarna, kul kul. Inte många dagar kvar nu men tror jag har drabbats av Ann-Britts förbannelse, alltså att det är fult väder när man är ledig.

image784
2 kommentarer

Tapas..

Hemma igen efter en trevlig roommate dinner, blev på en tapas resturang i china town som Candace har varit på innan. Det var på väg att bara bli jag och amerikanerna eftersom svenska Jessica aldrig kom hem och vi var sjukt hungriga och orkade inte vänta längre än till 10 i sju då vi hade kommit till slutsatsen att Jessica förmodligen var på middag med någon annan. Vi missade henne med 10 minuter så när vi satt oss ner på resturangen ringde hon och det vissade sig att hon bara blivit kvar extra länge på praktiken.

Jag Candace och amerikanska Jessica beställde appertizers meddans vi väntade, för min del blev det toasts med rökt lax. Sen när svenska Jessica kom beställde vi mat och då blev det kyckling, friterad söt potatis och sallad med tonfisk, gott gott men jag rullar fortfarande fram efter middagen.

Något riktigt bra med stället var att de inte kollade legg på oss så jag och Candace som inte är 21 kunde beställa drinkar =)
image783

Imorgon har jag inte särskillt intressanta planer bara att packa och lämna tillbaka tv och internet grejen vilket kan betyda att jag inte har tillgång till internet förrän jag är hemma i sverige igen. Hm får nog snylta på 506s.
2 kommentarer

Jag ser det regnar, det var väl roligt hurra!

Måndag utan jobb är underbart! Började med att ta en sväng till 21, för att köpa en klänning till graduation. Blev två klänningar, ett par leggings och två toppar så nu blir det absolut ingen mer shopping för mig här i staterna. Tråkigt tråkigt men så är det köpte en söt kjol på H&M och en topp på Urban Outfitters igår så inte direkt synd om mig.

Käkade på en resturang i George Town efter all shopping igår men den dumma servitrisen satta hela notan på mitt kort och trodde att de andras pengar var dricks tydligen, men jag ringde och pratade med dem idag så pengarna kommer att vara tillbaka på torsdag.

Hade min sista lunch på fuddruckers med Emelia idag mycket trevligt men efter vi käkat fick vi springa till metron i ösregn eftersom vi båda glömt paraply!

Nu tvättar jag min sista tvätt innan hemresan och ikväll blir det roomate dinner.

1 kommentar