toudiliou

Nu gör jag något så tråkigt som att tvätta, men vad gör man inte för rena kläder !

Andra lektionen med Dr Ryan idag, min energi var på botten vet inte varför. Men mitt i lektionen sitter jag och tänker på något helt annat och hon frågar vad jag tänker på och jag säger självklart att jag tänker på vad mina mål för praktiken ska vara. Men sen när vi ska säga våra kunskaps mål så säger jag att jag vill veta mer om Special Olympics sponsorer och vilka de är, eeh jasså ville jag verkligen det ?


Varför var jag tvungen att slänga ur mig något sådant, visst det lät väl bra och kanske ger ett litet plus men hoppas hon inte kommer ihåg det för det är nog inget jag tänker ha med i min learning plan. Har kommit fram till at jag tycker det är rätt trisst att planera sin tid och tänka långt framåt, som tur är ska min klass bara tänka hur resten av terminen ska vara, meddans den andra 20 år framåt.

Vet iaf att jag till hösten vill plugga i sverige och att jag efter det vill jobba som journalist helst på en nyhets tidning med varierande uppdrag.


     trevligt att ge jessica presenter på morgonen och gratta henne på 21 årsdagen. Grattis! Lunch med Therese, Emelia, Nanor, Maggan och Sara var också trevligt. Var lite hjärtskärande att inte gå till mexikanska som jag och busis var inställda på men åt ett nachos berg på Luna Bar & Grill (tror det hette så) vilket vägde upp det. Sen gick vi till nästa dörr för kaffe/the på Starbucks. Blev skämt om att vi skulle ta varje resurang/café på vägen sen, som sedan slutade med att vi beslöt oss för socker strejk fram tills 14 feb.


Ikväll blir det bio, schysst Emelia !
2 kommentarer

Jobbelijobb

Nu är nästan andra veckan på intershipet avklarad, det mesta går riktigt bra.

- Are you kidding me !

Min supervisors kommentar när jag lämnade in artikeln om Special Smiles jag började på igår, men jag gillar att jobba snabbt fick dock sitta utan att göra något i en liten stund sedan eftersom ingen annan av de jag försökt komma i kontakt med svarat på mina mejl.
Men efter lite väntade kände jag att jag kunde be om nya uppgifter, hon bad mig att kontakta special olympics i latin amerika, kanada och Idaho för att få tag på idrottare och familjer och skriva om hur deras liv blivit påverkade av Special Olympics.

Efter att ha mejlat dem blev det till att vänta igen, sekunderna flöt sakta förbi så tillät mig själv att kolla min privata mejl, facebook och aftonbladet.. Kul att jag såg Jonathan länkad bland svenkar i usa som bloggar när jag läste om primärvalet i florida. Har inte läst hans blogg på ett tag så gjorde det med. Dock så fort någon gick förbi mitt lilla bås byte jag sida och låtsades läsa om olika program som special olympics har.


Men så fick jag ett mejl från Special Olympics Idaho och telofon nummer till olika familjer. Efter att ha skrivit ner massa frågor ringde jag och intervjun gick bra iaf i början när jag intervjuade mamman, hon var trevlig och pratade på men sen så skulle jag intervjua dottern som är idrottare och det gick inte alls bra. Glömde bort en väldigt viktig regel att man aldrig ska ställa frågor som går att svara ja och nej på speciellt inte till barn, vuxna kan oftast utveckla sina svar. Nu var iof hon inget barn och det är lite hemskt av mig att dra jämförelser mellan barn och förstånds handikappade, men nu svarade hon som ett barn iaf. Vilket var mitt fel eftersom frågorna SÖG! Gaah tror jag kan skriva ihop en story iaf.

Fick en ny uppgift mitt i allt det också om att skriva om en idrottare som hade hamnat i någonslags hall of fame för idrottare, han inte läsa igenom det men ska skriva en artikel om det. Så fredagen kommer bli kul med mycket att göra! Imorron är det lektion, fan kom precis på att jag måste skriva en grej till den också! aja bäst jag gör det nu!


1 kommentar

Drömmar

Förstår mig inte på mina drömmar, för andra natten i rad har jag drömt att jag är hemma i Sverige och är på väg till USA. Har inte mitt huvud fattat att jag är här redan ?0 kommentarer