Det fortsätter...

...det vackra vädret alltså. Det är alltid kanon väder vid yran vad jag kan minnas i alla fall. Gick nästan en timme tidigare från jobbet igår för att hinna hänga lite med Ann-Britt och dem. Det var riktigt trevligt och syrran bjöd mig på en öl trots att jag råkat spilla ut en av hennes med lilla blå när jag skulle sätta mig ner hos dem i TC tältet.


I TC tältet satt även Iza och Christine men vi gick vidare till Stadsgården dit kom även Bettans dotter och hennes kompis och min systerdotter och hennes kompisar. Sen innan det var dags för mig att åka till bussen blev det en snabbis in på O'learys tältet där Marmelad Orkestern. - Vi säger ooo aaa  marmelad vi säger o a marmelad.


På väg till bussen gled jag bokstavligt talat ut ut tältet var nära på att bli en vurp men jag hade stabila ben så klarade mig.


Väl hemma i sanne blev det bild visning av mer usa bilder, kommer ta ett par kvälla om jag ska visa alla. För mig kommer längtan tillbaka endast när jag ser på bilderna, jag ser framåt i stället men när jag ser bilderna så blir minnena av allt det roliga så mycket starkare. Igår kollade vi på april bilderna och redan då var det riktigt varmt där borta i DC jag och Emelia hade våra luncher ute men roligast av allt var ändå New York.


Pappas kommentar om New York bilderna - Men det är ju bara bilder på er och ni äter ju hela tiden. Hahaha.


Nu sitter jag på jobbet med blåmärken på min arm sedan att jag bärt hem mitt och Tetts dricka för helgen, fan kunde knappt bära den minst sagt tunga väskan ska lägga upp en bild med rubriken du blir vad du dricker. Desutom sprutade en av Tetts cider ner mig genom väskan så jag luktade alkis när jag kom fram till A-Bs lägenhet.


Ikväll blir det stråket igen, men först after work. Ellen, emma och kanske Ylva och Joseline ska komma på after worken. Och nere på stråket ska vi möta Katta och Lithner och förmodligen fler Hackås bor. Ska bli riktigt kul att gå ut med Katta det har vi inte gjort sen förra sommaren pga min resa till USA och Leo som växte i Kattas mage.
6 kommentarer

Stekande sol...

...och jag sitter inne och jobbar, skönt att det inte är många dagar kvar tills jag är ledig. Två dagar kvar tills yran! Trodde inte jag skulle ner på stråket idag men fel hade jag. Blir i och försig bara en snabbis. Ska ner och möta syrran och Bettan innan jag ska med bussen. Kanske stöter på Madde också.

Jag vill ut i solen nu, nu, NU! Men nej jag ska sälja el fram tills klockan 21.
1 kommentar

Festen har börjat och...

...här kommer alla äventyr. I fredags började stråket som håller på under hela yran veckan, för mig började festen på lördagen i form av inflyttnings fest hos Sara, vi blev inte så många som förfestade där bara jag, Sara, Joseline och Vippe. De andra som skulle komma var för fulla för att ta sig dit.

Slutade i alla fall med att vi drog ner till stråket och gick runt i massa öltält trevligt var det men det blev inte många timmars sömn när jag morgonen efter hämtades av min syster för att åka hem till sanne och sedan vidare till Salsån för att bada. Super skönt var det, riktigt härligt i vattnet faktiskt och mitt första dopp för i år tänkte jag säga men kom på att jag badade i dammen med Linnea i början av sommaren.

    


Efter Salsån blev det fullrusch tillbaka till stan och Lugnvik där jag på en timme käkade middag med efterätt, duschade och gjorde mig i ordning för att sedan sätta mig på bussen helt stressad prata med Toka och få reda på att jag inte behövt stressa.

 


Väl i Odesala började drickandet i den stekande värmen. Det var riktigt kul att träffa Ellen och Emma igen som jag inte träffat sedan i julas. Tyvärr kunde inte Ellen följa med på stråket eftersom hon skulle jobba. Men vi andra begav hos ner och det slutade med en grymt kul kväll/natt/morgon.

          


Vi dansade på stråket så svetten rann tills klockan tolv, då dem stänger på söndagar. Sedan började jakten på efterfest vilket slutade med två alternativ. Vi tog ett fotbad i storsjön innan vi tillslut hamnade inne på Captain Cock där vi blev kvar till strax innan två, då hade ett av alternativen till efterfest blivit struket pga att han som hade den var ett äckel som stötte på mig, Joseline och Emma samtidigt utan att fatta att ingen ville ha honom. Han kysste min näsa i hopp om att träffa munnen men jag är glad att han missade.

       


Blev fyllekäk på Sibylla för oss tre, Robin och Jimmy. Sedan bar det av mot efterfesten efter att vi fått sällskap av Chrille. Ringde Erik som var på efterfesten men tydligen hade de andra där gett upp men Erik berättade att han hade sprit och gärna fortsatte efterfesta med oss. Erik blev sedan helgon förklarad när han kom med sin kylväska fylld med sprit och öl och vi satte oss vid campus för att festa vidare. Emma försvann iväg och kom sedan tillbaka efter att ha hittat en ruschekana utan stege som gick ut från ett hus. Självklart var vi tvungna att testa den och jäklar vad kul! Sedan hamnade vi hemma hos Joseline tills klockan 7 på morgonen.

Blev ett par timmars sömn innan jag mötte min syster shoppade lite på indiska och köpte mat. Åkte hem till henne duschade och pakade ihop mina grejer sen kom mamma och pappa vi åkte ner på stan och de köpte en bikini åt mig. Sedan var det dags för jobb. Och sjukt trött var jag, fast har upptäck att även fast jag håller på att falla ihop av sömn så ser jag inte särskillt trött ut.Väl hemma i sanne efter jobb och slit blev det bild visning av usa bilder för mamma och pappa, provande av bikinin och film. Fredrik hade lånat No Country for Old Men, som var bra men konstig. Och jag har kommit fram till att oscar belönade filmer oftast är väldigt överskattade. Sen konstigt nog kunde jag knappt somna tog lång tid då jag egentligen borde somnat som en stock.  
2 kommentarer