Mina älskade tigrar...

... har gått från 100 000 till så lite som 3500 under de senaste hundra åren.
Fy fan säger jag bara, snart finns inte mitt favorit djur kvar. Hade jag haft råd hade jag blivit tiger fadder men det får bli den dagen jag har ett riktigt jobb, hoppas tigrarna finns kvar då...


Save a Tiger!


 
1 kommentar

Jävla cp...

...vissa människor måste ha jävligt lite att göra, det märker man verkligen när man jobbar som telefon försäljare. Aja annars gick det bra att jobba, tränade i en halvtimme innan jobbet och fixade "gröt" till Leo som jag snart ska åka iväg och lämna sen blir det festen hos Håkan. Trevligt trevligt.
0 kommentarer

Skakande muskler och Sex and the City filmen

Dagen började med 1,5 timmes träning. Gick på Body Bump passet och shit mina muskler har verkligen dött bort tack vae min inaktivitet. Mina armar skakade mot slutet och det var inte särskillt tunga tyngder kan jag säga. Men men jag ska gå på fler sådana pass så kommer de väl snart tillbaka. Just nu är det träningsvärk i armar, rumpa och lår kan jag säga! Sista halvtimmen efter passet blev på rullbandet.
Efter tränandet gick jag med Madde på stan, fick agera lite smakråd på JC när hon skulle köpa sig en kjol. Blev dock inte en så lång tur på stan eftersom jag skulle jobba. Blev inte mycket jobbat eller eftersom företagets VD var på besök så genomgången innan vi fick börja höll på i en kvart och sen sprang jag iväg på en arbets intervju. Trots att jag gjorde bort mig igår inför han som ringde (hade glömt bort helt att jag sökt och fattade inte alls vad det handlade om) så gick intervjun galant. Det är dock också föräljning men av Canal Digitals internet abonemang till norskar. Även om jag kommer få timlön där så vet jag inte ifall jag kommer tjäna på att byta och internet abonemang låter väldigt svårt att sälja. Hm, lite kluven...
Efter jobbet mötte jag Sara och Joselyne för att se Sex and the City filmen. Riktigt trevligt och hur bra var inte den? Jag älskar den. Ger den betyg imorron!

Efter bion tog jag bussen och åkte till syster A-B och vi har kollat på film och druckit lite vin, jag har dock varit en extremt långsam drickare och smuttar fortfarande på mitt första och sista glas för kvällen. Ska ta och sova nu, blir träning och jobb imorgon sen på kvällen blir det fest hos Håkan eftersom vi ska fira att han fyllt 20!
1 kommentar