Vet ni vad...

...myggor borde utrotas. Mina ben ser förjävliga ut efter myggornas attack igår! Jag säger bara: DÖÖÖÖÖÖÖÖ! Myggor DÖ!Annars var festen vid dammen trevlig och jag tog mitt första dopp för året, riktigt skönt faktiskt. Fast kanske berodde på att jag tillsammans med Linnéa, Maggan och Emelie hade bastat innan. I storsjön kan man då verkligen inte bada än, kände på vattnet idag när jag och Fredrik tog en promenad med Doris och saaatan va kallt det va!

Idag är det en lat dag som gäller tills solen försvinner sen blir det till att städa mitt rum. Stööökigt!
2 kommentarer

Hääääärliga fredag...

Idag är det soligt och skönt ute, härligt härligt. Blev lunch på News med Linnéa och Joselyn. Har saknat News Kyckling sallad men idag var kycklingen torr så inte alls lika god som jag minns den. Men men det var härligt att sitta där på deras ute servering ett tag i alla fall.Efteråt blev det glass i badhusparken och lite stekande sol.


Tog hårt på mig att behöva lämna solen vid två och gå för att jobba, sålde två så nu har jag iaf tjänat ihop 6170 kr på 36 timmar som telefon försäljare. Räknadeut att det blir 111,4 kr i timmen efter skatt. Inte dåligt. Ska jobba lite mer dubbla pass nästa månad så det blir mer. Men det är mycket firande i början av nästa först studenten, sen kvarn öpnningen och sen födelsedag :)Nu har jag nyss ätit middag pappa gjorde en riktigt svensk sådan köttbullar och potatismos, något man saknade rejält i usa. Ikväll är det egentligen personal fest men valde att festa i Hackås. Trevligt, trevligt :-D
2 kommentarer

Nu har äntligen...

sommaren hittat till Östersund också, idag eftersom det var så varmt tog jag en paus på jobbet och gick ut och solade i 30 min med Madde ute på gatan. Lyckades i alla fall sälja 2 så gooodie =)
1 kommentar