ösd vs gbg

Ja i en kamp mellan de två, vinner lätt Östersund när det kommer till vem som har mest snö. Fick ett tydligt bevis på det i ett mejl från Fredrik.
 


- Här i Göteborg finns ju ingen alls.
1 kommentar

Söndagar är söndagar.

Och på söndagar gör man nyttiga saker. Jag har jobbat, gick inte alls bra, då jag inte sålde en enda. Efter jobbet träffade jag Bus och vi åkte tillsammans och handlade. Blev storhandling för min del men tror Tetts bara köpte nudlar.

Började dock med att köpa lite käk, man ska ju inte handla på tom mage. Jag köpte en french hotdog eller korv i baguette som det hette på Ica Maxi. Haha när jag sitter och käkar den och Bus på sin mosbricka så glider det sista av brödet iväg ur min hand. Eftersom alltid är mycket sås kvar i det sista av brödet lyckades jag kladda ner både mig och Bus, haha inte lite heller.Måste säga att mitt kylskåp och frys är mer fyllt än vad det varit på länge. Ganska onödigt egentligen eftersom jag åker hem om 18 dagar. Efter storhandlandet har det städats och tvättats. Så nu är det bara pluggandet som är kvar på att göra listan.

- Rolig dag, I know.

0 kommentarer

Det där med att gå på utseende.

Fungerar inte så bra när man köper vin. I och för sig var det inte riktigt som att jag köpte en bok och bara kollade på omslaget, nej jag läste också beskrivningen av de båda vinerna. Hade världens beslutsångest för vad jag skulle köpa där inne på systemet med så tog ju sin lilla tid. Dessutom var det i och för sig även kö för att komma in och långa köer för att komma ut, i alla fall om man ville ha med sig något därifrån.

Väl hos Bus sattes Pepino och Magnolia i test. Båda får underkänt. Pepino fungerar endast om det blandas ut med sprite och blir då helt okej. Magnolia luktade kiss och smakade urk och blev inte ens helt okej med sprite i. Men men man ska ju testa på nya saker och det kan ju inte alltid lyckas.


   Jag och Bus hade i alla fall en trevlig utekväll på Gretas. Som vanligt träffade vi på en del konstiga typer först en man som ville gifta sig med Therese och gav henne en ros haha. Sen ett par tjejer som kastade nötter på oss, de var rätt störda och kastde nötter och is omkring sig som djur.Vårt besök på Gretas slutade med en snabb taxifärd, bort till Park Lane som var vårt egentliga mål. Där vi skulle gått in med Joakim. Dock missade vi att han ringt fyra gånger så vi kom inte dit i tid. Han stod på listan plus 27, men 27 pers hade redan gått in på hans namn. Så det blev att ställa sig i kö, ärtor som vi är ställde vi oss i fel och det blev hemgång efter fyllemats inhandlande på Mc Donalds.

Idag när jag vaknade bar det av till Bus för att sedan följa med på Jessicas dansuppvisning. Måste säga att hon är grymt bra på att dansa. Efter bjöds jag med hem till dem på middag i form av pizza. Världens största pizza.

 Sedan kollade vi på hitta Nemo. Hann inte se hela dock, eftersom jag var tvungen att åka hem och göra mig i ordning för att åka till Elise.

Missade bussen jag tänkt ta och blev senare än beräknat men inte nog med det. Nej för på centralstationen när jag ska köpa blommor till Elise och tuggummi till mig själv upptäcker jag att jag glömt min korthållare! Faaan. Tänker jag men som tur har jag ovanligt nog kontanter så jag kan betala de sakerna. Dock var det inte så farligt. Behövde aldrig mitt leg och det enda som blev var att jag fick betala med sms för natttåg och buss i stället för att stämpla kortet eftersom det gått ut den 29, hehe timing.


Hos Elise blev det god mat, dryck och tv spelande. Bland annat Guitar Hero och det där spelet med dansmatta. Måste säga att tv spelande verkligen inte är min grej. Alltså jag tycker det är kul men jag suger verkligen på det.


  


Nu är jag hemma och sen jag flyttade in här har jag verkligen blivit ordningsam alltså med att inte stöka till och så. Men de senaste dagarna har mitt gamla jag visatt sig i mitt rum.Så imorgon blir det jobb, plugg och städdag. Wohoo! Men självklart i kombination med söndags tv.

- God Natt.1 kommentar