Fredagar kan behöva...

...lite ögongodis. Milo Ventimiglia känd från Gilmore Girls är ett sådant.

2 kommentarer

Sprängmage.

Drömde en massa sjuka saker när jag sov tidigare idag. Riktigt länge sen tänkte jag säga men det är en lögn, dock var det länge sen jag drömde att jag inte kunde röra mig vilket jag drömde idag. Fast det var bara en kort sekvens av drömmen så var inte lika obehagligt som det brukade vara. Större delen av drömmen handlade om att jag och Emma hade fest och jag blev as förbannad för att någon hade snott min dator. En mycket speciell dator som var vit och miniliten. Började skälla på folk i drömmen och till svar från någon fullis får jag:

- Höhö vem tar med sig en dator på krogen!?
- Det här är inte krogen, det här är mitt hem.


Det var riktigt kul var det på Universeum. Det första vi tänkte gå på var Gissa snoppen? men det visade sig att det bara var småbarn på det så blev inget av det haha. Roligaste kommentaren kom i alla fall från Emma när vi kollade dagens program på internet och det med gissa snoppen"Det är säker bara djur" helt besviken haha.       Och efter Universeum blev det svullo middag i form av tacos som resulterade i spräng fyllda magar.   

(Emmas snygga tacos gubbe där på slutet)Direkt efter middan bar det av till Bergapalatset för att se Patrik 1,5. Riktigt bra film dock tycker jag att den var mer drama än komedi. Dock gjorde kvinnan som satt bredvid oss filmen till en komedi, med sina konstiga kommentarer under hela filmen. Folk måste trott att jag och Emma var riktigt konstiga som började skratta under ställen i filmen som inte alls var roliga när vi i själva verket skrattade åt henne. Det värsta med henne var att hon fem min in i filmen klagade till sin man och sa "varför ska folk prata hela tiden" och sen babblade hon själv på från början till slutet av filmen haha.0 kommentarer

Trevligt besök från Östersund.

Nu har jag hämtat upp Emma på centralstationen och varit med henne och käkat frukost på Evas Paley eller nått. Vi frös innan och ville ha något riktigt hälsosamt så vi slog till på en varm choklad med marsmallhows och varm panini. Mums.

 


- Heter det närorikt? Jag.
- Närorikt haha det finns det väl inget som heter! Emma
- Nej näringsrikt då? Jag.
- Det låter också konstigt. Emma

Haha jag hälsan själv som ni hör.

Träffade min gamla text lärare Marianne i väntan på Emma, riktigt kul att se henne. Har ju inte sett henne sen studenten. Nu ska jag och Emma sova lite sen blir det universeum, tacos middag och i kväll bio för att se Patrik 1,5.

- Funny bunny.
1 kommentar