Tur att...

...jag är en bra lyssnare, har suttit och pluggat inför tentan nu under kvällen. Har sjukt svårt att koncentrera mig på att bara plugga. Men det är faktiskt intressant och det fastnar mer och mer nu när jag börjat skriva ner svaren till instuderings frågorna. Har i och för sig bara hunnit med fråga ett nu under kvällen, men när jag läser igenom de andra så ploppar det mesta som lärarna gått igenom upp i mitt huvud. Det jag får höra på föreläsningarna fastnar alltså, vilket känns både skönt och lugnande.

Nu måste jag gå och lägga mig imorgon ska jag nämligen på utbildningen för jobbet på One Call.


0 kommentarer

Idag vill jag ha...

...de här grymt snygga skorna jag såg på Carlings. Röd är egentligen inte en färg jag brukar använda men på de här skorna var det grymt snyggt.- Give them to me.

0 kommentarer

Tiden går som...

...vanligt fort när man har roligt. Klockan är redan över sex och jag har inte hunnit börja plugga ännu. Har ju spenderat dagen med att fika tillsammans med Linn och Madde. Fikade i Haga sen gick vi runt i Nordstan en sväng. Linn ser jag förmodligen snart igen men Madde vet man ju inte, vinkade av henne när hon åkte vidare mot Uddevalla och efter några dagar där åker hon ju hem till Östersund igen. Riktigt trevlig dag i alla fall.

 

Nu ska jag käka något å gott som fiskpinnar med sallad och tons of ketchup (inte på salladen dock). Sedan blir det till att ta tag i pluggandet, har 10 instuderings frågor till tentan två av dem kommer på provet så bäst att kunna alla. Är riktigt nervös inför det faktiskt och vill ju ha så bra betyg som möjligt så det är bara till att plugga. 
 
2 kommentarer