The boat that rocked

Har spenderat några trevliga dagar med mamma, pappa och lillebror på Finlands kryssning och i Stockholm. Tycker synd om Fredrik som hade feber. Kom hem igår och hade värsta flytet, spårvagnen kom direkt när jag kom från tåget. Men jäklar vad de här dagarna har gått fort känns som man knappt hann blinka så var de över.

            


Väl framme i Helsingfors ville alla ut samtidigt, tur att båten inte höll på att sjunka lite lätt panik man hade fått då.

   


Vi vandrade runt i Helsingfors i några timmar, fikade och kollade i affärer. Lite tråkigt att de nästan bara har samma affärer som i Sverige men det var trevligt att se en ny stad. Min kamera dog, så har inte så många bilder.

    


Maten på båten var riktigt lyxig, här ser ni min brakfrukost.Efter frukosten igår var vi tillbaka i Stockholm där vi vandrade runt.

       


Blev lite käk på ett litet mysigt ställe.

   

Fredrik klarade inte riktigt av värmen och att gå runt då han hade feber. Så vi gick på bio och såg The Boat that Rocked. Sjukt bra film. Lite lyxigt att vi nästan hade hela biografen själv, bara vi och en till tjej.

 


Sen gick vi runt lite till och dagen avslutades med fika på centralstationen, innan jag åkte tillbaka till Götet och de andra hem till Östersund.


0 kommentarer

Tjenis Penis

Skulle bli en lugn kväll igår med lite vin och småplock ute någonstans, typ vid klipporna hos Sandra och Ida. Men blev det så? Nej inte alls. Det blev en sjukt kul fest kväll i stället. Chalmers öltält och sedan Qasquen.

             


Märkte Chalmerister med min hälsningsfars Tjenis Penis. Per fick den första. Märkte minst 30 stycken haha. Omoget tycker vissa, roligt tyckte jag. Måste dock säga att den avancerade bilden Per fick är brutalt ful! Hahaha.

 

Vi fick en dum idé att gena genom en spårvagnstunnel, men det kom någonslags vakt och tvingade oss gå tillbaka samma väg som vi kom haha fan aldrig mer.

 

Sen blev det efterfest och efterhäng. Jag, Sandra, Ida och Davis följde med Joakim hem och blev där till tidigt imorse. Var nog inte hemma förrän 11.

  


1 kommentar

Göteborg är vackert.

Efter tentan i fredags mötte Sandra upp mig och vi gick runt lite. Var riktigt varmt och fint väder.

      Blev fika på Evas Paley. Då hade Ida också kommit för att göra oss sällskap. För min del blev det pastasallad med kycklingfilé och en hallon smoothie. 

 

  Sen gick vi runt lite till. Ida lämnade oss och jag och Sandra avnjöt en glass i solen innan det var dags för klipp och färgning.

        Tog tre timmar, klippte oss och så på Göteborgs Frisörskola. Billigare eftersom de utbildar sig. Blev riktigt nöjd med håret. Kändes dock ovant att vara blond igen och dessutom ha det plattat. Trivs bättre i mina lockar.0 kommentarer