Regniga Götet.

Har varit i stan och fikat med Ida idag. Blev på Sweet Coffee Bar eftersom jag äskar deras paninis. Speciellt Ghandi paninin. Efter det gick vi runt och kollade lite grann, tråkigt att inte köpa något men men vill ju ha mina pengar kvar inför resan.

David kom och gjorde oss sällskap till Backa Plan där vi kollade på lite skor, skulle nästan ha behövt ett par nya idag. Fan det regnade så mycket att mina skor kändes som båtar.

Ooh såg massa fina halsband inne på Top Shop kanske blir lite shopping där på vägen hem. Får se.1 kommentar

Kingshead på andra långgatan och Chez Amis

Jag befinner mig fortfarande i Sverige närmare bestämt Göteborg och inte på en strand i Rio. Men förmodligen kommer vi iväg natten mellan tisdag till onsdag. Sen blir det att vi stannar på ett hotell i Spanien innan vi drar vidare.

I lördags spenderade jag och Bus kvällen med att dricka lite öl och cider. Till en början på Kingshead där vi efter ett tag fick sällskap av Tess. Senare drog vi till Chez Amis och kvällen avslutades hemma hos Tess.

Så jag och Bus kom hem vid 10 på morgonen igår och försökte sedan sova bort hela dagen. Och det lyckades vi hyffsat bra med. Sedan blev det promenad med Fancy och film.

Min stackars lille bror fick sin näsa knäckt i helgen, han skulle på kvarnavslutningen och tre jävla idioter misshandlade honom. Usch jag får ont i magen när jag tänker på det. Det kunde ju ha slutat ännu värre. Hoppas verkligen dom jävlarna åker fast.
0 kommentarer

Bryter tystnaden.

Jag är fortfarande i Sverige, resan är uppskjuten. Förmodligen åker vi imorgon men inget är säkert. Men det kunde ha varit värre det kunde ha slutat i en tragedi men nu är det bara väntan. Och väntan innebär hopp.

Jag och Bus gick på bio igår och såg Linje 123 kapad. Riktigt spännande film med John Travolta och Denzel Washington.

1 kommentar