Nyårslöften 2010.

Det här mina nyårlöften för år 2010:

  • Dricka minst ett stort glas vatten varje dag. Vatten under träning gills inte.
  • Träna fyra gånger i veckan.
  • Inte äta godis, chips eller popcorn fram till sommaren.
  • Skriva mer.
  • Höja gymnasiebetygen. 
  • Göra högskoleprovet igen.  


0 kommentarer

Nyårsafton.

Ja då var den sista dagen av 2009 här och det här året går till historien. Jag är påklädd och ny duschad ska bara sminka mig lite så ska vi så småningom bege hos mot staden. Ska köpa lite saker att ha på tåget typ en sallad, lite godis och en tidning. 10.40 lämnar jag Östersund för nyårsfirande i Stockholm. Ska bli så himla kul att träffa Sara och Petra igen.

Gott Nytt År
önskar jag er allihopa!0 kommentarer

How to lose friends and alienate people.

Ja vi kollade nyss på den filmen. Jag var verkligen sämst sist jag laddade ner film. Först så laddade jag ner trailern till My Sisters Keeper dubbad till ryska. Haha. Sen så laddade jag ner How to lose friends and alienate people, riktigt bra film meeeeen vi har sett den förrut. Man vill ju se nytt och den tredje filmen får jag inte se för det är Confessions of a Shoppaholic. Mina bröder och Adde röstade ner mig.

I och för sig tror jag inte den är så bra, tycker om böckerna men filmen verkar ganska löjlig. Men jag vill ändå se den kan ju hända att jag har fel!?

Här är trailern till How to Lose Friends and Alienate People, skrattade mycket även fast det var andra gången jag såg den.


Har nyss packat väskan så nu är det bara att åka i morgon. Kommer bli så roligt.

Damn kom precis på att jag skulle ha ringt Joseline vid nio, aja får göra det i morgon i stället. Kommer nog få träffa henne också under min snabbvisit till huvudstaden. Nice.
0 kommentarer