Värdelös utgång.

Tror inte riktigt det var min dag igår. Först börjar det med att jag kommer en timme tidigt till skolan. Sen när jag skulle göra mig klar och åka till Sandra och Ida blev det stressigt och precis när jag ska gå ringer en man. Som jag först tror är en telefonförsäljare men det visar sig att han ringde från tv och radiotjänst. Så det samtalet slutade med att jag skulle betala 500 spänn eller nått. Weeehoo vad roligt. Missade bussen jag skulle ta tack vare honom också.

Men men det gjorde inte så mycket eftersom en ny kom bara nån minut efter. Men efter att ha åkt och bytt till 6:an vid Gamlestadstorget så medelar föraren att spårvagnen kommer vända i Bellvue pga en polisinsats vid Allhelgonakyrkan. Så fick kliva av och vänta och resan tog 20 min längre än vanligt. Började skratta lite för mig själv åt en bitter tant som först skällde ut spårvagnschauffören eftersom sånt här alltid händer. Haha. Och sen gick hon runt och muntrade ilsket för sig själv.

Hos Sandra och Ida blev det tacos middag och Bus gjorde oss också sällskap innan hon skulle iväg till jobbet. Middagen och förfesten var riktigt trevlig men inte utgången.
 
    

För det blev ingen utgång. Det var 25 på de två första. Sen drog vi till Sticky, där det var 20 och sur vakten ville inte släppa in Sandra och Ida eftersom de är 19. Big deal. Aja blev hemgång istället.0 kommentarer

Dagens shopping.

Började dagen med att stressa till skolan. Helt i onödan. Visade sig när jag kom dit att vi inte började 9 utan 10. Haha det är inte varje dag är jag är i sån bra tid. Passade på att plugga lite i bibloteket när jag ändå var där.

Efter skolan mötte jag upp Sandra och Ida och det blev lite shopping.


Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det tacos middag och utgång med Kortedalaborna.

0 kommentarer

Fullt upp.

Ja idag har det varit fullt upp. Började med tidig uppgång och plugg med Sandra, hann inte ens äta frukost innan. Men det berodde mer på att jag var seg än att det var tidigt tror jag. Var riktigt effektiv under pluggandet och gjorde två av frågorna till omtentan som är den 20 mars.

Sen blev det hem en sväng käkade lite och packade ihop min låndedator. Fick nämligen ett sms imorse om att min dator blivit lagad. Så åkte för att hämta den, men det tog lite längre tid än väntat. Först så satt jag helt inne i musiken när jag åkte spårvagnen. Så missade att kliva av och byta där jag tänkt, men men sånt som händer. Men sen så tar det ju alltid sån satans tid på ställen med nummerlappar. Men fick tillbaka min dator i alla fall och behövde inte betala nått. So I am happy. Allt är kvar på den dessutom. Goodie goodie.

Efter det tänkte jag handla på Systemet. Ville göra det i Angered eftersom det skulle handlas en del och jag är svag.

Men det blev inte så. Spårvagnen från Backaplan till Brunnsparken var otajmad. Jag hann precis fram i tid för att se spårvagnen mot Angered åka iväg. Väntade i 10 min och kom till Angered lagom till stängning av Systemet. Så gick och handlade mat i stället. Var behövligt eftersom det kan bli tråkigt med hårdbröd och spaggetti utan tillbehör i längden.

Väl hemma dog min effektivitet något men så småningom fick jag i alla fall gjort den sista frågan inför seminariet imorgon.0 kommentarer