Klippeli-klipp

Sa det så var håret klippt. Hade lagt upp en bild om det inte varit så att jag inte kan lägga in mina bilder på den här lånedatorn eftersom jag inte har nån sladd och nått hål finns det inte. Blev rätt fint i alla fall. Dum huvve som jag är klippte jag lugg. Har man lockigt hår måste man platta håret om man har lugg. Men vart har jag min platt tång ? Jo hemma i Sanne. Goodie. Haha men ska hem snart så får väl gömma den på nått vis.

Nu ska jag iväg och möta Petra och ha en grym Mr Big kväll. Imorgon blir det pyjamas party och på söndag fika med Linn. På måndag drar hon till norge och då blir det lite tomt i Götet. Inget yrväder från hammarn kommer göra stan osäker på ett tag iaf.











2 kommentarer

Mr Big kväll.

Det här är inte min tid på dygnet. Vill sova mer! Men men ska snart iväg till skolan. Tänkte klippa mig efter tror jag.



Ikväll blir det Mr Big kväll med Petra. Ska bli skoj. För att bli taggade inför vår jakt haha ska vi se Sex and The City filmen innan vi drar ut.


- Ha en trevlig fredag.











3 kommentarer

Kung Gösta och sången om Rig.

Härliga texter jag nu skummat igenom. Jag berättade ju i förra inlägget om kattmördarna och agrarkriserna, ena riktiga sömpiller till texter. Sen kom en text om Napoleon lite trevligare skriven, och sen kom Nyköpings gästabud. Började skratta, här får ni ett litet urdrag:

Konungin gik them ut imoot.
Awi at han they ey häller loot
ok haffde portin fore them lukt!


Sen var det Sången om Rig och till sist en text om kungen Gösta som tager avsked av sitt folk. Hoppas verkligen vår nuvarande förläsare överraskar med lite extra energi imorgon. Om han är sitt vanliga sömpiller jag kommer jag somna, speciellt eftersom vi har förläsning från 9-12 imorgon. Ingen sov morgon. Suck. Orsaken till väckarklocks köpet.










0 kommentarer