Fredag.

Nu ska snart bakiskäket micras sen blir det till att dricka igen. Första dagen på yran alltså igår var riktigt kul. Såg Florence Valentine tror jag sen hängde vi mest i öltälten. Ikväll är det bättre artister så ska se lite mer. Är kanon väder också så allt är chillidill.
0 kommentarer

Yran.

Wohoo nu blir det yran i ett par dagar. Skriver om det på söndag eller måndag beroende på hur sliten jag är hehe.0 kommentarer

Diary of a sexaddict

Igår efter jobbet åkte jag och Axel in till stan. Mötte upp Joseline och vandrade runt och fixade yran biljetterna. 1040 kr för 3 dagars festival. Jag tycker det är lätt värt det. 

Strax innan sex drog Joseline hem och vi andra gick och köpte mat på Mc Donalds och satte oss i Badhusparken. Blev dock lite stressigt när vi skulle på bion. Helt i onödan också eftersom inte Baksmällan gick. Den enda film som gick under hela kvällen var The Proposal. Östersunds utbud woohoo! 

Så vi hyrde film i stället och gick till lugnvik och hem till Ann-Britt. Blev Diary of a sexaddict. Nu måste jag dra till jobbet. Heldag idag, eller ja delad tur. Suck.
0 kommentarer