Fig Three Bay, Cypern

Ikväll lämnar jag Östersund och tar tåget mot Arlanda tillsammans med mamma, pappa och Fredrik. Kommer vara på Cypern till och med den 4 juli. Så nu blir det tyst i bloggen ett tag.


Hoppas ni får en lika grym vecka som jag.

1 kommentar

Torsdag

Gick in för att ladda ner lite ny musik att lyssna på i natt på tåget. KOm dock inte på så många låtar så ska ut och steka i solen igen. Ska njuta av den tills vi ska dra iväg och handla lite som behövs inför tågresan, sen ska vi till Britta och dem en sväng och ikväll går tåget mot arlanda.

Imorgon runt 12 är vi framme på Cypern. Nice.


0 kommentarer

Bilåkning hit och bilåkning dit

Började dagen med att roa mig själv med att leka Ghetto-Eve.

  


Sen gick jag och mamma med Doris innan jag färgade mammas hår. Tror dock inte jag har någon framtid som frisör.Sen åkte vi till Lugnvik och hälsade på födelsedagsbarnet en sväng, mamma och pappa var dock inte där så länge. Men jag stannade ett tag och jag Britta, Magnus, Lisa och Emil var ute och lekte i Solen.

    

Efter att ha lekt i solen skulle jag ta bussen för att möta Sandra i stan. Men jag och Britta gissade fel på sommartiderna så jag började gå i stället. Hann dock inte hela vägen in utan Sandra plockade upp mig vid Hofvallen.Sen åkte vi till Ida och gjorde mums middag med tacos.

 


Blev även mumsande på godis och en hel del prat innan vi först drog i väg till en strand vid Lugnvik.

    


Och sedan på biltur runt Frösön. Stannade här:


    


Men blev även en tur förbi alla lyxvillor i Härke. Sen mötte vi Emelie och hängde med henne ett tag innan det blev hemfärd. Väl hemma mötas jag av den här sötnosen:

 


Hoppas hon ligger kvar för nu ska jag krypa ner i sängen. God natt!
0 kommentarer