Red heads

Pratade med Madde tidigare ikväll, hon kommer nämligen förbi Göteborg i helgen. Samtidigt smsade Bus mig och ville ha back up. Stackarn säger jag bara. Missade ju smset så hon fick ingen back up. I stället fick bus fly från ett red head genom att springa. Hon hade nämligen fått syn på henne och hon såg inte riktigt ut som Bus trodde. Kan verkligen se Tetts blick framför mig! haha.

Men är inte det jävligt jobbigt? När man ska träffa någon som man bara haft kontakt med via internet och sånt för första gången. För även om man sett bilder så vet man ju att personen kommer se lite annorlunda ut i verkligheten. Oftast så går det väl ändå rätt bra men i Bus fall så hade personen i fråga nog visat gamla bilder. Skrattar och tycker synd om busis på en och samma gång när jag skriver det här inlägget.

- Nee nu ska buselina sova, god natt.


 

1 kommentar

Jahapp..

Fortfarande snörvlig och seg. Fast fick något ryck när jag vaknade och började städa. Dock har jag bara kommit halv vägs med det, töttnade sen. Måste åka iväg till biblioteket nu och låna om en kursbok så att jag inte får någon förseningsavgift.


0 kommentarer

Sugen på bio?

Bli då medlem på Gratis bio. Sen är det bara att samla ihop poäng genom att klicka på länkar och värva vänner så har du snart samlat ihop till en biljett eller två.

- Lycka till.0 kommentarer