Föreläsning, fest och film.

Har ju varit lite klen på att uppdatera bloggen de senaste dagarna så tänkte göra det nu. Kan ju börja med att säga att jag och Tetts var ena riktiga tidsoptimister i torsdags. Vi möttes för att räkna till oss våra usa betyg men det var ingen på kontoret förrän på måndag, så får bli imorgon i stället. Efter det fikade vi med Sandra, Ida och David. Riktigt trevligt och väldigt flumm. Vi satt även och tänkte på hur roligt det var att åka flak när man tog studenten när vi hörde ett par stycken åka förbi med värsta musik anläggningen.

  


Fixade även studentpresent till Joseline. Sen när vi skulle åka ut till Hjuvik var det sådana satans bil köer och vi klev av i Amhult för att köpa lite käk och hyra film som belöning var det tänkt.

Blev att vi lagade en riktigt god indiskgryta och så var klockan plötsligt halv åtta och vi satte igång med presentationen. Och det tog ju betydligt mycket längre tid att bli klar med den än vi tänkt. Klockan 3 var vi klara så vi sket i filmen eftersom vi skulle upp vid nio.

Allt blev kaos på väg till Tetts gamla skola. Eller ja allt började med att vi inte kunde spara PowerPoint presentationen så vi fick kopiera sida efter sida till en ny. På bussen upptäckte vi att vi glömt broschyrerna. Men vi fixade nya på IBS kontor och vad händer sen? Jo den enda spårvagnen som går dit vi ska är försenad och blir bara mer och mer försenad. Så vi tar en buss i stället och får gå en bit. Sen när vi väl satte igång med föreläsningen om IBS så gick det riktigt bra. Jag hatar egentligen att prata inför folk för jag blir ap nervös och det brukar gå skit. Men i fredags blev jag inte så nervös och tyckte vi gjorde det riktigt bra. Kanske inte perfekt men med lite övning så skulle mina och Bus presentationer kunna bli grymma.

Efteråt åkte jag hem och bytte om drog på systemet och sedan hem till Sandra och Ida där vi grillade och förfestade. Var riktigt kul.

                  


Sen drog vi till Chalmérs och Qasqueen där det var riktigt kul men det blev lite mycket att dricka kanske. Eller ja det kändes så dagen efter i alla fall då allting snurrade.

  


Men gårdagen blev trevlig trots bakfylla. Åkte och mötte Sandra och Ida vid slottskogen där vi käkade kebab i solen. Chillade där en stund innan vi hyrde film och drog hem till dem.Först kollade vi på Mamma Mia och kom fram till att vi tre var en av de tre tanterna i filmen. Sandra var Donna och jag och Ida de andra två och ibland passade det in jäkligt bra faktisk haha.


Sen blev det Australia som var riktigt bra. Skulle ha sett Brudens bäste man också men var så sent när Australia tog slut så det får bli ikv'äll i stället. Jag har i och för sig redan sett den men ser den gärna igen eftersom det var ett tag sen.

Nu ska jag ta och plugga.
0 kommentarer

Bakis.

Jag är bakis som ett jävla as. Hela kroppen skakar och jag känner mig someb mask, alldeles slapp i hela kroppen. Men det var trevligt igår. Skriver mer senare om allt. Nu ska jag dö på soffan en stund.

1 kommentar

Grattis Ann-Britt

Idag fyller min systerryster Ann-Britt 38 år.Ska se till att hitta en fin present tills jag kommer hem.

Massor av grattis kramar till dig systerryster.0 kommentarer