Klassfesten.

Hm tänkte egentligen gå och lägga mig och läsa lite i Lotta Thells andra bok men Klassfesten är på tv:n så tror jag ska se den med min bror. Länge sedan ju.

 


 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Simple Little Melody.

Jag sitter och fryser. Gick bra på Jula. Absolut den lättsammaste antsällnings intervju jag varit på. Fast det är inte säkert jag får jobba där men om jag får det så blir det ganska snart kanske redan på torsdag.

Innan Jula följde jag med Fredrik till Wargen eftersom han skulle lämna in ett skolarbete och köpa skolkatalogen. Lite kul att gå runt i min gamla skola. Till och med skolans trivselregler som vi som hade text satte upp när vi gick i trean fanns kvar haha.

Efter Jula tränade jag i en timme, förts 20 min styrka och sedan 40 min kondition.

Nu väntar jag på att Katta ska ringa, är nyfiken på vad hon hade att berätta. 


The Black Eyed Peas - Simple Little Melody


Skön låt. Vissa delar av den tycker jag mindre om men andra delar är riktigt bra.


 

 

0 kommentarer

Måndag.

Har precis käkat frukost, tänkte kliva upp halv nio men sov ut i stället. Riktigt skönt. Drömde att jag räddade min granne från att bryta nacken. Aja nu ska jag gå med Doris en snabbis. Duscha åka in till stan och besöka Jula. Har jag tur kanske jag får jobba extra där. Egentligen får man inte det om man är släkt med någon som är någontyp av chef vilket min syrra är. Så jag har inte fått jobba där, men nu kanske jag får det i alla fall. Får se.

Efter det ska jag träna och jag måste dammsuga här hemma också.0 kommentarer