Färdiga.

Nu är jag och Katta klara och redo att börja festa. En aning rastlösa och sugna på att dricka, nu, nu, nu!

 

Ser ni vilka vi är?1 kommentar

Lördag.

Jag vaknade cp tidigt idag, runt åtta. Kunde verkligen inte somna om. Hade behövt sova så att jag är riktigt pigg ikväll. Men men. Färgningen av håret blev ganska bra, ser dock lite små gult ut men jag får ta och köpa sådant där silvershampoo som tar bort det gula.

Mamma är i full gång med att baka massa muffins, gott gott.

Hoppas det blir kul ikväll.0 kommentarer

Färgar håret.

Håller på att färga håret. Känns lite läskigt. Kanske tappar skiten. I så fall kan jag vara den cancersjuka mamman i filmen I Taket Lyser Stjärnorna imorgon på hallowenfesten. Läste i varningstexten att det var extra risk för allergisk reaktion om man hade tatueringar. Weird. Vad har tatueringar med hårfärgning att göra om de nu inte sitter i hårbotten? Och hur ofta tatuerar man sig där?

På tal om tatueringar så vill Lisa min systerdotter som är 5 redan tatuera sig. Fredrik berättade att hon visade sin gnuggis hon fått hos tandläkaren och sa något om att hon ska bada imorgon och att den kommer försvinna och att hon vill ha en tatuering som inte försvinner när man badar. En riktig. En fjäril. Hehe barn alltså vid 5 är det liiiite tidigt.
0 kommentarer