Grey's Anatomy.

Första avsnittet var riktigt bra. Jag och Katta gissade rätt på att det var George som skulle dö.


Innan så kollade jag på Idol och snackade med Joseline, blir nog så att jag åker dit på onsdag nästa vecka. Så det blir Stockholm ett par dagar. Skönt att komma bort lite.1 kommentar

The Hills.

Under mitt hmpf väldigt effektiva pluggande har jag även hunnit med att se ett avsnitt av The Hills. Älskar det. Kommer nog bli lite mer dramatik den här säsongen nu när Kristin är med. Nu kom jag att tänka på när jag pluggade första terminen i USA då brukade jag, Louisa (som jag bodde med), Amanda, Nanor och de två andra tjejerna hon bodde med kolla på The Hills tillsammans. 

Aja nu ska jag plugga lite till. Idag består det av att samla in och klistra in information i ett word dokument. Tänkte jag går igenom allt ihop sen. Blir ingen träning ikväll. Men imorgon ska bli en väldigt effektiv dag med plugg och motion. 

Måste bara säga att jag älskar mitt hår idag. För det är ovanligt mjukt och fint, vill bara ta på det hela tiden. 

 

Snart Idol sen Grey's Anatomy.

0 kommentarer

Dags för plugg.

Blev hos Katta ett tag och planerade inför Halloween, just nu vet vi att det blir mins 24 personer som kommer. Vi märkte dock att folk har väldigt svårt för att bestämma vad de ska klä ut sig till. Men ingen kommer in om de inte klätt ut sig.

Kom hem och gick med Doris. Blev ingen promenad med Sandra idag men får bli en annan dag. Nu är det i alla fall dags för pluggandet. Är inte allt för pepp.
0 kommentarer