Rhodos.

Söndag den 15 augusti åkte vi till Frösöflygplats. Vi var dock där innan flygplatsen äns öppnat haha.

   

När det väl öppnat och vi checkat in blev det fika innan vi fick gå ombord på planet:

  

12.55 lyfte planet:

 

När vi landade på Rhodos några timmar senare var det typ 40 grader varmt och på det gigantiska hotellet blev det middag och drinkar:

           

Jag och Fredrik bestämde oss för att gå ut någonstans i Kalithea och tänkte att man säkert kunde promenara till någon bar eller nattklubb. Men efter en stunds promenad och sällskap av en hund tog vi en taxi och åkte iväg till en klubb som hette Paradisio eller nått. Men stället var inte något för oss så vi tog en taxi hem. Men vi åkte till fel hotell. Haha det hotellet var också gigantiskt och när vi väl fattade att det var fel hotell tog vi en ny taxi hem till rätt hotell.

På måndagen gjorde vi ett nytt försök till utgång men det slutade ännu värre. Vi hade egentligen inte tänkt gå ut men så blev jag riktigt partysugen och Fredrik var inte svårövertalad. Vi kollade i receptionen vart det skulle vara bäst party och de rekommenderade Faliraki så vi beställde en taxi dit. I väntan på den träffade vi Scott och Helen ett nygift par från England och Henning från Tyskland. Så vi satt och surrade med dem en stund och Henning bestämde sig för att följa med oss ut. Gick först till en par drack en drink sedan gick vi vidare till Liquid. Var riktigt kul från början och jag dansade som en galning. Men senare när jag och Fredrik var på nedervåningen kom två vakter och greppade tag i Fredrik och var riktigt hårdhänta och släpade iväg honom. Jag fick panik och tänkte på Bulgarien där en svensk blev dödad av nattklubbsvakter för ett par år sedan. Så jag försökte få dem att släppa honom. Tog typ tag i den ena vaktens arm och sa "It's my little brother please let him go!" men i stället för att släppa honom vände sig den ena vakten om och slog mig i ansiktet. Sen är minnet lite suddigt för jag fick en chock och kunde inte andas. Sen är vi på baksidan av klubben och Fredrik tröstar mig men sen blir han arg och vill slå vakterna eftersom de slagit mig och ingen blir argare än Fredrik när någon gör något dumt mot mig eller t.ex. Emma när han fått i sig lite alkohol. jag hindrade honom från det och i stället tog han ut sin ilska på en vägg och bröt handen. Sedan dök Henning upp och vi tre tog en taxi tillbaka till hotellet. Efter den kvällen var vi inte så sugna på att festa mer på Rhodos. Var pinsamt att behöva gå runt med en ful blåtira resten av veckan. 

   

Tur att det finns solglasögon:

 


I stället för fest blev det en resa med mycket sol, bad och god mat:

            

Och shopping i gamla stan på Rhodos:

    

Söndag morgon åkte vi hem.

 
 
 

Och resan avslutades med lunch på Max:Synd att veckan gick så fort, var riktigt skönt att få vara borta ett tag.


0 kommentarer