Nyårslöften 2011

Mina nyårslöften inför 2011 är:

  • Inte handla på avbetalning, vilket jag gjort och nu har jag en hel del skulder. Tog ett lån från Nordea när jag var i USA för att ha råd att leva men egentligen mest för att kunna shoppa och på det lånet har jag lite mer än 9 000 kronor kvar att betala på. Sen har jag 7 000 kronor på ett IKEA kort och drygt 4 000 kronor i skuld för kläder. I knoooow helt sjukt. Jag får inte heller shoppa under 2011 så länge det inte är nödvändigt. De flesta skulle aldrig någonsin köpa något på avbetalning men jag är något av en shoppaholic och när det är bara är att klicka hem sakerna är det lätt hänr att summorna springer i väg. Om jag lyckas hålla det hät kanske jag kan vara skuldfri från allt utom Nordealånet efter sommaren.

 

  • Inte låta killar behandla mig som skit.

 

  • Komma i form.

 

  • Ha ett grymt jävla år :)

Hur gick det då med nyårslöftena 2010?
Tror inte jag dricker ett glas vatten om dagen eller jag har faktiskt ingen aning men jag dricker mer vatten nu än vad jag gjorde för ett år sedan i alla fall.

Jag tränade fyra gånger i veckan under ett par månader men gör det inte längre. Men jag rör på mig nästan varje dag, i alla fall när jag är i Sundsvall haha.

Det där med godiset höll jag nog inte så länge, kanske en månad? 

Skrivit mer har jag definitivt gjort. Fick ju praktik på Länstidningen i februari och praktiserade där fram till maj. Sen fick jag jobba där under sommaren och så kom jag in på Mittuniversitetets Journalistutbildning. Så jag kan stolt säga att jag höll det nyårlöftet.

Höjde gymnasiebetugen gjorde jag också. För tusen kronor och rå plugg under några veckor höjde jag betygen i Svenska A och B från G till MVG.

Högskoleprovet gjorde jag för tredje gången och tack vare det kom jag in på journalistutbildningen. 

Wooohooo är ganska nöjd med resultatet och nu är jag pepp inför ett nytt år som förhoppningsvis kommer innehålla massa skojsigheter.  Gott Nytt År alla sköningar!
0 kommentarer

Pineapple Express

Jonathan kom förbi i går så vi och Fredrik kollade på Pineapple Express, riktigt rolig film. Dock var slutet aningen segt. Men i övrigt bjöd filmen på sköna skämt.Vid två ska pappa skjutsa in mig och Katta till stan. Jag har hittat tre stjärtlappar som jag tänker ta med mig om jag inte hittar några pulkor. Tror det kommer bli grymt kul i kväll. 


 

0 kommentarer

Mot Garntorget

Sitter och äter frukost, klockan tio ska jag vara på Garntorget och inventera. Måste köpa ett hårspänne till Katta och förbi en sväng på bolaget under dagen. Är cptrött, jag sover fan inte bra. Börjar tro att jag saknar min säng i Sundsvall som är stor och rymmlig och supermojsig. Nu sover jag i en minisäng som jag delar med lill Doris. Äh sover förmodligen gott i natt i stället.1 kommentar