Evan Almighty

Har inte bara kollat på Project Runway utan även Evan Almighty eller Evan den allsmäktige tillsammans med Pelle. Var väl ingen höjdar film men gick att se. En något kristen och amerikansk film, men jag gillar ändå budskapet om att små goda gärningar förändrar världen. Aja jag gillar att tro på karma, fast jag vette fan. Jag tycker inte att jag är en så jävlig människa men ändå blir jag pissad i ansiktet rätt ofta. Inte bokstavligt dock. Hade varit en aning äckligt. Men jag får väl hoppas att alla vidriga människor blir uppätna av sitt eget dåliga samvete en vacker dag.  

Har by the way hunnit med att vara en aning effektiv under allt tv tittande. Har gått igenom mitt cv och läst ett par texter i häftet inför Svenska B prövningen. Läser väl igenom resten innan jag går och lägger mig och så gör jag ändringarna jag antecknat i mitt cv i morgon.0 kommentarer

Project Runway.

Just nu håller jag på att kollar på Project Runway, läser lite inför prövningen i reklampauserna. Ja förrutom denna då när jag sitter här.

Skönt med spinning. Dock blev det energidryck efterår eftersom jag, Fredrik och Viktor åkte på Willys och de köpte med sig en varsin låda haha. ÅÅh pratade med Bus i telefon och fick världens Göteborgs saknad.

Nu tillbaka till tv:n.
0 kommentarer

Söndag.

Hittills har jag bara slappat men ska ta och klä på mig och sen måste jag plugga och fixa med mitt CV. Den senare får bli ikväll tror jag. Ska på spinning också med Britta. Nice.


0 kommentarer