Känner mig helt lycklig.

Vaknade för en liten stund sedan och ska snart ta mig i kragen och hoppa in i duschen. Känner mig avlång i dag, alltså alldeles slapp i alla muskler. Så där som Ozzy Osbourne ser ut när han går och rör sig känner jag mig. Men fan vad jag är lycklig. Känner mig så sjukt glad och pepp. 

Ikväll blir det yran dag 3. Det vill alltså säga allra sista dagen. Gänget ska käka och dricka tillsammans hemma hos Sandra. Sen ska vi försöka ta oss in tidigt ikväll. Ikväll ska jag se de här artisterna:

Hoffmaestro & Chraa, Teddybears och presidenttalet. Sistnämnda är ingen artist utan våran alldeles egna Jämtländska president Ewert Ljusberg som håller ett tal till folket. Alltid grym stämmning under det. 

Tror Sandra ville se Winnerbäck också. Jag gillar inte han men det blir nog att jag ser han med.

Nu sitter jag och lyssnar på Oskar Linnros på Spotify.

 

Oskar Linnros - Genom eld 


5 kommentarer

Yran dag 2.

Fy fan vad kul jag har haft ikväll. Efter att jag slutat jobba, jobbade förövrigt min sista dag på LT i dag, så åkte jag till Lugvik. Käkade middag tillsammans med Ann-Britt, Emma och Markus, sminkade mig och så åkte jag hem till Fanny och Tommy. Blev en riktigt trevlig förfest med Sandra, Fredrik, Hasse och såklart Fanny och Tommy.

Drog ner på yran och åkte radiostyrdabilar eller vad det heter. Skrattade som fan och krockade hit och dit. Sedan blev det Batman åkning med Hasse och Sandra och Fanny passade på att fixa finfina t-shirtar.

Sedan hängde vi i öltältet S någonting? Terrassen fram tills jag, Sandra och Hasse gick och kollade på Familjen som var stört sköna. Blev ett till Batman åk innan hemfärd mot Lugnvik.

Träffade Eveline och Petra på bussen och nu är jag i lugnvik och ska krypa ner i sängen. Det kommer bli så skönt med tanke på att jag bara sov två timmar natten till i dag. Så nu är jag s sjukt trött.

Tack för en grymt rolig kväll allihopa.

God natt.
0 kommentarer

N*E*R*D ställer in!

Fan N*E*R*D ställer in! ÅÅÅÅÅH jag som ville se honom! Nu är det typ bara skit artister hela kvällen.
5 kommentarer