Tillbaka i Sverige.

Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka med Bus i Turkiet. Vi hamnade på ett hotell som hette Palmiye i Side. Veckan har varit helt sjuk! Vart vi än gick blev turkarna kära i oss och så fort vi pratade med någon blev det massa planer. Hade blivit en stressig vecka om vi hade hängt med på allt. I stället tog vi det chill.

Jag hade ett dancebattle med en liten 4 årig tjej på flygplatsen i turkiet i natt haha. Vi fick turkiska vänner och lärde dem konsten att ta heineken-bilder och den hum "svenska" traditionen att man alltid måste mata varandra när det finns frukt. Kommer kännas skevt att inte göra det, då jag och Tetts gjort det till lite utav en livsstil.

Kunde ha missat planet från Arlanda i morse eftersom jag försov mig. Hann bara checka in väskan så var det till att kliva på planet på en gång. Ann-Britt kom och hämtade mig på frösön och nu har hon, jag och pappa nyss fikat.

Jag är cptrött så nu ska jag sova. Min kamera gick sönder där nere men det kommer bilder så fort Bus har skickat dem. Har gaddat mig också. Min fjärde gaddning blev ett peacemärke. 

2 kommentarer

Busisar goes to Turkiet.1 kommentar

Tisdag.

Fan tredje natten jag sover cpdåligt. Är astrött men jag kanske får lite sömn på planet från Frösön till Arlanda. ÅÅÅh vad kul det ska bli, turkiet here we come.

Har by the way kommit på ett nytt ord. Pippilura. Ett gulligt litet ord som betyder knulla. Nu finns det två ord i Evelinas egen ordbok nämligen pippilura och burrben.


1 kommentar