Humdidum.

Åh jag är en sådan klant. Kom hem efter att ha varit och tränat och gjorde mig några varma mackor och te som jag tänkte njuta av framför Norska hollywoodfruar och gissa vad jag gör? Jo jag råkar hälla ut massor med te över mackorna min kjol och mina legging. Haha.

Aja hoppas inte kjolen blir förstörd bara.

I morgon blir det jobb från 7-14 och sen ska jag gå på spinning klockan sex. Var länge sen jag var på spinning så det kommer nog bli grymt jobbigt.
0 kommentarer

Måndag.

I dag är det riktigt skönt väder så ska ta och käka lite frukost och sen gå med Doris. Tänkte kanske städa upp i mitt rum så det är gjort inför fredag då alla ska komma och fira Fredrik. Han har tatuerat sig by the way. Han gjorde sin första i går. Riktigt nice.

Får lägga upp en bild senare någongång. Lär väl inte se så mycket av han nu under studentveckan.

Tänkte att jag kanske skulle sola och sen åka in till stan en liten stund innan jag ska träna för att kika runt lite på datorer. Skatteåterbäringen eller vad det heter kommer ju den 11:e juni och då tänkte jag inföskaffa mig en.  
0 kommentarer

Mirrors.

Har nyss kollat på Mirrors med Pelle. Finns verkligen inte särskilt många bra filmer inom genren skräck/thriller och Mirrors var inget undantag. Varför ska de alltid over do skräckisar. Hade filmen slutat lite tidigare hade den varit okej. Nu blev det bara töntigt.Nu blir det sängen. I morgon är jag ledig, så jag ska sova ut. Niiiiiice.

0 kommentarer