God natt

Har precis krypit ner i sängen. Var i skolan från 20.15 till 22 och sen tog jag lite bilder på Maria (till fotogrejen i morgon) innan jag knatade hem. Gruvar mig inför morgondagen eftersom jag suger på att fota och jag måste kliva upp halv sju. Fy fan. Jag längtar till helgen.


1 kommentar

Sovmorgon

Klev nyss upp, har en ledig dag i dag. Det enda jag måste göra i dag är att träffa de andra i min grupp och fixa med en powerpoint till grupparbetet. Men det är inte förrän kvart över åtta i kväll så tills dess är jag ledig. Måste städa och handla men har ju rätt mycket tid på mig så först ska jag chilla.

Tror jag ska kolla på Paradise Hotel och Gossip Girl.

Blev mobbad av mamma och Fredrik i helgen. Mamma tyckte jag skulle ta ett sabbatsår från killar och Fredrik hade en hel lista på hur nästa kille jag börjar träffa ska vara, eftersom han är less på att jag bara träffar onormala killar. Haha kanske ska ta och följa deras råd. Försöka går ju alltid.0 kommentarer

Måndag kväll

Slutade skolan klockan tio, hann med att dansa också. Har haft fullt upp i dag.

Pratar med Bus nu och skrattar åt hennes berättelser från helgen och gammla minnen. Har köpt med mig godis som jag ska mumsa på sen.
0 kommentarer