Halloween

Det var riktigt kul igår. Dagen började med att jag och Katta begav oss ner till stan, shoppade halloween grejer och Katta köpte skor. Katta försökte även gå upp för en rulltrappa och vi var så jävla puckade att vi inte fattade att den gick åt fel håll förrän efter en lååååång stund. Hahahahaha Katta försökte gå och gå och jag stod bakom och bara tittade sen säger jag "Katta jag tror den går åt fel håll" och båda börjar asgarva.

När vi kom hem gjorde vi oss i ordning till katt och kanin. Käkade pizza, spelade vändtia och kollade på Killers. Riktigt rolig film.      

Sen vid sju började folk ramla in. Det började med ett gäng psykfall och döda prinssessor och under kvällen blev det en dylig blandning. Förfesten var riktigt trevlig och vi blev kvar hemma hos mig rätt länge och spelade ett par omgångar kungen.      

Sen skulle vi till kåren men kön var alldeles för lång för att man ens skulle försöka sig på att komma in. Så vi gick runt lite på stan jag raggade på en snygg korvgubbe hahaha, vi tänkte prova Allstar men det var superlång kö där med så vi sket i det och hamnade på Max och på väg därifrån råkade Jens dra loss Kattas svans haha.   


Mina bilder blev inte så bra, så jag snodde några av Sheenas:
 


Ni kan ju kolla Sheenas fotoblogg --> Sheenalindberg.se

2 kommentarer

Lördag

Jag och Katta ska snart ner på stan. Vaknade upp av Ridin' Solo så jag vaknade upp på riktigt bra humör. Katta med, hon har tydligen aldrig sovit så här bra.

Har målat mina naglar vita och sakta börjat min transformation till kanin. Eftersom min Spotify inte funkar håller jag på och laddar hem en massa musik till ikväll.

0 kommentarer

Ridin' solo

Den här helgens soundtrack:

Jason Derulo - Ridin' soloHaha undra om man får något ragg utklädd till kanin?
0 kommentarer