Oh my...

...jag är seriöst en shoppaholic. Har precis klickat hem en massa kläder från Nelly. Nu får jag fan shoppingförbud till sommaren annars får någon annan börja sköta min ekonomi.


Köpte bland annat den här koftan:

Cat Knit Cardigan SEK 799, Selected Femme - NELLY.COM

1 kommentar

Älskar klänningen.

Här är mina nya kläder från H&M:Jag älskar verkligen den rosa klänningen. Så jävla skön och fin och underbar. Mmm jag är kär hehe.
0 kommentarer

Städar-Eve.

Satan vad jag är hungrig nu, har inte ätit sedan frukost eftersom timmarna bara flygit iväg. Var och hämtade ut ett paket på H&M med tre linnen och en klänning. Får visa sen.

Var på skolan och diskuterade min och de andras artiklar. Min fick kritik för att vara lite spretig och det kan jag hålla med om. Man får se på sin artikel som hår som står åt alla håll och måste klippas till för att det ska bli en frisyr.

Efter skolan satte jag igång att städa här hemma. Och jag har varit sjuuukt duktig. Jag har dammsugit och skurat hela lägenheten samt diskat. Så nu är det rent och fräscht igen. I like.

Nu väntar jag på att min schnitzel ska bli klar så jag kan käka den och pommes innan jag sätter igång och tentapluggar.0 kommentarer