Onsdag

Har precis kommit hem från skolan. Har haft en riktigt bra föreläsare i dag, nämligen en man som jobbat som kriminalreporter på ST. Vi började vid tio och slutade vid fem. Men han lyckades hålla mitt intresse uppe under hela tiden. Efter lunch blev föreläsningen bara bättre då han bland annat berättade om hur han avslöjat sexhandel i Sundsvall och om hur det gått till vid en trafikolycka för massa år sedan där en skolbuss kolliderat med en timmerbil. Hans berättelser både inspirerade och berörde, blev tårögd flera gånger. Blödig som jag är.

Tycker vi har haft riktigt intressanta föreläsare hela veckan och jag hoppas det fortsätter så. Älskar när man blir riktigt inspirerad.

Stannade kvar sen efter skolan och pratade om grävet med Elin och Linnea, men nu är jag hemma och ska käka middag. Hungrig.
1 kommentar

Underkläder

Köpte underkläder på Lindex och en väska på H&M när jag var på stan. Fast väskan ska jag lämna tillbaka för den var inte lika snygg när jag kom hem som jag tyckte den var när jag såg den i affären. Den kändes plastig också. Men trosor och bh:ar blev det i alla fall.
Känner mig frusen efter att ha hängt utanför förrådet så nu ska jag dricka te och kika klart på 40 year old virgin som går på trean.

3 kommentarer

Tisdag

Nollningen var riktigt kul i går. Fadderbarnen i min grupp var gryma på att utföra sina utmaningar. Efter alla uppdrag fortsatte festen på kåren och jag tror jag somnade runt fyra haha. Åh var så trött att jag knappt kunde prata när jag klev upp i morse och drog i väg på föreläsning vid åtta. But I made it. Satt dock och nickade till lite men somnade i alla fall inte helt.

Men nu ska jag äta, sova, sen blir det en dusch och ner på stan för lite shopping.0 kommentarer