Mitt år 2011

Det har varit mycket känslor det här året. Olycklig kärlek, lycklig kärlek, stress, press, glädje och tårar. Mycket har hänt och med tanke på hur allt ser ut just nu tror jag att 2012 kommer bli ett riktigt jäkla grymt år.


När det kommer till kärleken har mitt år verkligen varit en bergodalbana. Lovade mig själv förra nyårsafton att inte låta killar behandla mig som skit. Problemet med ett sådant löfte är att jag inte direkt kan styra över vad andra människor gör mot mig. Men jag tycker att jag lyckats ganska bra ändå.

Inledde året jäkligt osmart och träffade korvgubben aka lammköttet som jag raggat upp halloween 2010. Att han ljög om sin ålder när vi först träffades var något jag förlät och tänkte äh jag ska inte hänga upp mig så mycket på åldern det är bara siffror. IDIOT EVE! Han var ju fan en lögnare och är man en lögnare är man ingen bra kille oavsett ålder.Men jag lät attraktionen styra och vi träffades ett litet tag där i början av året. Han lärde mig serbiska och vi hade det mys tills jag upptäckte att han hade flickvän. Jag mådde svindåligt och förbannade mig själv över att jag var så dum.


Sen träffade jag väl ingen speciell förrän jag föll för en bonde. Haha vad tänkte jag där egentligen? Jag och en bonde? Vi träffades i alla fall på vårforum, minns inte ens riktigt hur vi träffades, kan ju säga att det blev en hel del alkohol under den där helgen. En grymt rolig helg förövrigt. Fick en snefylla bråkade med bonden men lugnande ner mig och drog med han till vår stuga. När Katta såg honom frågade hon Linnéa vem han var och när hon fick veta att det var mitt ragg fick hon en chock. Ja han var inte min typ någonstans. Men ändå föll jag för honom. Fast i efterhand vet jag inte riktigt hur mycket jag är egentligen kände för honom. Han verkade väl vara en trygg och stabil kille och det var det jag gillade. Han gillade dock inte mig. Vilket han tydligen visste redan efter första gången han var och hälsade på mig i Sundsvall. Fattar fortfarande inte varför han fortsatte träffa mig om han redan från början kände att det var fel. Sorgligt men sant berodde det väl på mina kunskaper i sängen.  Han sa en gång ”Du som gillar sex så mycket skulle kunna jobba som prostituerad” och det var fan en av de mest elaka saker någon sagt till mig, även fast jag tror det var på skämt. För jag är fan inte någons jävlaknulldocka. Jag är värd betydligt mycket mer än en kille som ser mig på det sättet.Vad hände sen då? Jo jag fick för mig att jag skulle vara en nunna. Kyskhetsbältet på. Haha det gick sådär. Sen kom yran och det känns lite som ett ”How I met your mother” avsnitt när jag tänker tillbaka på hur jag och Jocke träffades. Katta spanade nämligen in honom , jag märkte ingenting och så helt plötsligt hör jag Katta säga till honom ”har du träffat Evelina?”. Resten är historia. Hehe kanske inte riktigt. Men vi klickade snabbt och Jocke hängde visst med ut i skogen. Sen efter yranhelgen var över träffades vi och spelade biljard och när jag börjat skolan igen åkte jag ner och träffade honom i Stockholm.Sen var jag ett litet ass. Blev charmad av nollan och en väldigt kort och intensiv romans gjorde att jag bröt med Jocke. Jag skyller på geografin. Det sket sig med nollan och jag kände mig som världens största skämt och hade världens ångest. Förbannade mig själv eftersom det påminde mig om när jag dissade Tobbe för Tayeb, en historia som inte alls slutade bra. Fast det är orättvist att jämföra nollan med Tayeb för nollan är en bra kille och vi är fortfarande vänner.


Jocke gav mig i alla fall en chans till och jag min dum-pära trodde först att han bara gjorde det för att han planerade att hämnas. Hjärnskada är bieffekten av att träffa för många idiotkillar. Det gjorde han inte och sen 30 oktober är det han och jag. Han får mig att må bra och jag ler när jag tänker på honom.Det här inlägget är egentligen alldeles för öppet men skit samma, jag har sex, jag gillar sex, det gör mig inte till någon hora, jag har blivit bränd hit och dit och mer än vad man kanske anar men nu är jag lycklig. Det är bara livet helt enkelt.


Vad hände mer det här året då? Jo jag började med körkortet i april. Då visste jag inte ens vilken pedal som var vilken och jag har verkligen kämpat med att lära mig köra. Det är blivit mycket tårar och stress. Nu kan jag väl köra, ska bara greja den jävla uppkörningen.

I skolan har det varit fullrulle med b-rapporter under våren och gräv, redaktionsövningar och kurser under hösten. Ångest i olika former har kommit över en under hösten. Först prestationsångest över att inte få till något gräv, sedan ångest över praktiken och rädslan att inte hamna på en bra plats. Men det löste sig och jag fick den kanonbra platsen på TT. Fyfan vad lycklig jag blev när nyhetschefen på TT sa att platsen var min. Men när praktiken var fixad kom istället ångesten att hitta boende. Men det löste sig också och lyckan över att ha boende i Stockholm under våren var typ lika stor som att man fått en praktikplats.


Är också glad över att jag fick jobba på Länstidningen under sommaren och ett par dagar nu i slutet av året, älskar verkligen stämningen på redaktionen och det är riktigt kul att jobba.


Andra saker jag kommer minnas från 2011 är att Joseline blev mamma, roliga fester, sköna sommardagar, Ann-Britt fyllde 40 år, att Emma skaffade Bobby och ja massor av trevliga stunder med vänner och familj. Nu har jag skrivkramp.. Gott Nytt År Era sköna jävlar!

0 kommentarer

Fredag

Det är fredag och jag sitter på LT och pepprar ur mig texter. Har skrivit nio texter hittills och ni hittar dem på ltz.se. Det är notiser och kortare artiklar..

Efter jobbet ska jag möta upp Micke, käka kebab och gå på bio. Kommer bli nice. Nu ska jag återgå till artikelskrivandet och hinner jag inte skriva mer så önskar jag er alla ett riktigt gott nytt år.

0 kommentarer

Torsdag

Ville verkligen inte kliva upp i morse, speciellt inte eftersom jag drömde så mysiga drömmar. Men jag tog mig upp och dagen på LT har gått riktigt fort. Är här lite av det jag skrivit:

Sjukt att jag redan jobbat fyra dagar på LT, julafton har varit, jag hara bara en dag kvar att jobba och sen är det nyårsafton. Tiden går så jäkla fort.

På tal om nyårsafton så känner jag inte alls för att göra något. jag vill bara vara hemma, chilla och äta god mat. Så just nu hatar jag nyårsafton för det känns som att man måste göra något då. Brukar alltid ha kul på nyårafton men i år är jag verkligen inte pepp på att hitta på nått är bara nöjd om jag får chilla.
0 kommentarer