Sista reggeatonen

Har precis städat och diskat, så nu är det fräscht igen. Borde dammtorka också men jag hatar att dammtorka och jag orkar inte nu ska jag chilla. Förstår verkligen inte dem som tycker det är fel att ha städhjälp. Jag skulle lätt ha städhjälp om jag hade råd med det. Det enda roliga med att städa är att det blir rent och man känner sig lite duktig.

Efter skolan var jag och dansade reaggeton för sista gången. Sandra som håller i den åker till Kuba så därför tar kursen slut nu, tråkigt men sant. Var hur trött som helst innan på grund av att jag sovit för lite i helgen, men det var så sjuktkul att dansa så jag fick massor av energi. Vi körde korreografin vi tränat in, battle och massa olika rörelser. Skrattade hur mycket som helst och dansade så jag blev alldeles svettig.

Nu sitter jag och chillar och tror jag ska ta och göra en macka. Går inte så bra med gå-ner-ett-kilo-i-veckan-grejen just nu men sakta men säkert är bra det med. Ska nå min målvikt innan sommaren i alla fall.
0 kommentarer

Måndag

Sitter på skolan och veckans redaktionsövning är igång. Jag är polisreporter den här veckan och kommer ägna mycket tid åt att ringa SOS Alarms pressnummer, vakthavandebefäl hos polisen och skriva om åtal och domar. Blir väl även lite andra knäck.

Känner mig dock jävligt seg i dag, sov inte många timmar i natt eller någon natt den här helgen. Så inte så konstigt att jag är sliten. Efter skolan blir det reaggeton,sedan måste jag städa lägenheten och försöka gå och lägga mig i tid.0 kommentarer

Söndag

Blev aldrig någon städning i dag, hängde med tjejerna hemma hos Linette i stället. Blev tårta och Solsidan trevligt, trevligt.

Tänkte på det när jag gick hem, att jag är jävligt lycklig just nu. Livets känns toppen. Kanske är det vårluften. Känner i alla fall att jag är lycklig för att jag älskar min familj, mina vänner nya som gamla, utbildningen är riktigt rolig (fast ibland utmattande) och jag är helt enkelt ganska tillfreds med livet just nu. Det är gött.

0 kommentarer