Helgen

Vad hände i helgen? Jo så här var det..

Fredag: Jag tog tåget mot Knivsta men hoppade av i Uppsala eftersom Iggy var ute med några från sitt företag. Vi gick till O'connors, ett par droppade av eftersom de var lite runda under fötterna. Men det blev en riktigt trevlig kväll och vi åkte väl mot Knivsta efter tre någongång.

Lördag: Jag och Iggy åkte in till Stockholm för att gå på MC-mässan "På två hjul" i Älvsjö. Var faktiskt riktigt trevligt att gå runt och kolla på alla hojar. 


Vi käkade sushi där och sedan drog vi till medborgarplatsen och drack öl på Söderkällaren.

 

Ringde till Joseline och senare mötte vi upp henne och hennes kille Jim och vi gick till Shamrock. Dit även Emelia kom senare. Var hur kul som helst att få träffa dem igen och kvällen blev riktigt lyckad. Tyvärr var jag och Iggy tvungen att dra ganska tidigt eftersom sista tåget tillbaka gick tolv.Men efter en sjukt jobbig löpning för att hinna med tåget kom vi till Knivsta med partysuget i behåll. Så vi gick till en lokalpub och drack massa shots, ännu mer öl och käkade pizzaslize. Vi hade riktigt kul och dansade massor. Var vi som fick igång dansgolvet hehe.

Söndag: Mådde jag inte så bra. Kändes som det var cirkus i huvudet. Jag, Iggy och Tobbe slöade bara hela dagen. Vi käkade lite frukost, kollade på Pulp fiction och sov ett par timmar till.Var förövrigt första gången jag såg Pulp fiction, men det blev något fel så jag fick aldrig se de sista tio minuterna haha. Bra var den i alla fall men man märker verkligen att Quentin Tarantino har en fotfetisch när man ser hans filmer. Förstår inte hur man kan gilla fötter så mycket? Fötter är typ det fulaste och äckligaste som finns på en människokropp.


0 kommentarer

Det gör ont

Jag kommer inte kunna gå i morgon. Jag får ont bara av att sätta mig eller resa mig upp ur soffan. Träningsvärk som heter duga. Men så går det när man dansar i två och en halvtimme och inte har så vältränade ben. Ska träna i morgon igen får se hur det går. Men dem säger ju att träning lindrar träningvärk.

Håller på och laddar hem A Siberian Film. Egentligen vet jag inte om jag vill se den för den ska tydligen vara hur sjuk som helst. Men det är just det som gör att jag vill se den också. Eftersom jag blir nyfiken på hur sjuk den verkligen kan vara. 

Oh my kommer säkert ångra mig sen. Får bli att avsluta kvällen med ett Gossip Girl avsnitt.0 kommentarer

Ståuppor

Ja i dag har jag jag spelat in ståuppor tillsammans med Fredrik G och Jens. Jag är mer ett ansikte för radio än tv känner jag haha. Men det har varit kul i alla fall. Jens kom på en liten sång som vi kan använda som slogan:

Varför kolla på SVT
Näääär du har Fredrik, Evelina och Jeeeeeeens


Helgen var grym. Men jag skriver mer om den senare och lägger upp lite bilder. Har precis slutat och hänger kvar på skolan tills dansen börjar. Funderar på om jag ska gå på danspasset på friskis efter reaggetonen. Hm.. får se hur pigg jag är.


0 kommentarer