Det kan inte bli bättre

Tror inte jag hade kunnat ha en bättre bakissöndag än den här. Håkan ringde Katta när vi var på väg hem från stan så vi drog hem till hans föräldrar och åkte vattenskidor. Eller ja jag och Katta försökte åka vattenskidor, haha ingen av oss lyckade komma upp, men vi får ge det fler försök. Håkan, Adde och Fredrik däremot åkte wakeboard och fick det att se ut som världens enklaste grej.
Vi blev bjudna på fika och det var kanonfint väder.Gick hem, käkade en asgod middag och sen har jag bara chillat. 

 

Men nu ska jag ta en promenad med Doris och sen blir det chips framför tv:n. Från och med i morgon ska jag dock försöka leva lite nyttigare och börja styketräna så jag får lite armmuskler.
0 kommentarer

Yran 2011

Är riktigt glad att Katta övertalade mig att gå på Yran, fy fan vad kul det har varit. Fast fredagen var allra roligast. Tror dock festivalen tappade ganska mycket besökare i år eftersom det inte var några riktigt stora artister som spelade. Presidenttalet var en stor besvikelse. Jäkla mesentré.

Stämningen och partyhumöret var på topp, Katta var en awsome wingman, karusellerna snurrade, O'learys tältet var nice, Timbuktu och Håkan bjöd på sjön musik och singel och kåt-tröjorna var en bra idé av Kattas mamma. Aaaah ser fram emot Yran 2012.
1 kommentar

Singel och...

...kåt blev det ;-) Haha ååh jag och Katta kommer festa som fjortisar.


1 kommentar