Torsdag

Kom precis in. Har verkligen spenderat hela dagen ute. Blev kvar uppe vis Sidsjön till strax innan tre. När jag kom hem tänkte jag först göra något käk men i stället la mig på sängen en stund, kände ingen hunger så ställde mig inte vid spisen. I stället lät jag shortsen åka av och det blev mer solande i gräset utanför lägenheten. Underhåller mig själv med att läsa Elsas Värld, har verkligen fastnat i den nu och kan inte sluta läsa.
Johanna skyddade fejjan med sina shorts.

Anden Gaylord gillar att hänga med oss.
Här kan ni läsa om djurs sexualitet --> http://www.fof.se/tidning/2003/4/djurrikets-sexuella-mangfald

Matilda vill att Johanna ska börja dricka öl, så hon hade med sig en folköl till henne haha.

Någon tycker vi ska vara mer vakna på Oscarsgatan.


Nu ska jag ta och göra en rejäl middag och sen kanske jag ska ta och börja packa.


0 kommentarer

Så jävla pepp

Körningen i dag gick kanonbra, så nu är jag riktigt pepp inför morgondagen. Bara jag tar det lugnt ska jag nog klara det. Håll tummarna för mig. AAAAH jag är så sjukt pepp i dag. Blev så himla glad över att körningen gick bra.

Har nyss varit och vinkat av Sheena som nu sitter på ett tåg mot Östersund. Snart ska jag dra upp till Sidsjön med Johanna för sol och bad. I dag är jag mer brun än röd men ska nog ta det lite lugnt med solandet i dag haha.

Jag drömde förresten inte om shopping i natt, i stället drömde jag att en häxa försökte döda min familj. Vi flydde genom en skog och jag fick rädda Doris från att ramla ner för ett berg. Haha normala drömmar jag har.Bilden är från en promenad med Doris hemma i Sanne.


0 kommentarer

Panik

Vaknade upp och hade en känsla av att jag försovit mig och missat min körlektion. Kände hur paniken spred sig i kroppen. Men så kollade jag på klockan och den var bara 05.19 haha. Så kunde sova ett tag till men nu ska jag i väg.0 kommentarer