Blixtar och dunder

Kom nyss hem från redigeringen. Jäklar vilket skitväder det var när vi slutade, åska och spöregn. Började gå hemåt men då plockade vår lärare Pelle upp mig så jag fick skjuts hem. Nice.Sprang över gatan och köpte en kebab som jag nu sitter och njuter av framför Desperate Housewifes. har inte kollat på det på aslänge men det här avsnittet verkar riktigt roligt. Efter DH ska jag göra min tidningsanalys. Orkade aldrig i går och den måste vara klar innan nio i morgon.
1 kommentar

Tisdag

Har nyss varit ner i tvättstugan och startat två maskiner tvätt. Känner mig astrött men ska inte krypa ner igen. Utan i stället vakna, käka frukost och sedan sätta igång med artikeln och tidningsanalysen. 

   

De ringde nyss från LT och frågade om jag kunde jobba på fredag, tyvärr kan jag inte det eftersom jag är här i Sundsvall och åker till Stockholm på lördag. Men hoppas det dyker upp något mer jobb i juni som inte krockar med mina körlektioner, så jag får in lite cash.

 


0 kommentarer

Sista hänget

Körningen gick helt okej. Efteråt blev det häng vid förrådet tillsammans med de andra i klassen. Sista hänget innan alla splittras över sommaren. Var riktigt mysigt, några grillade, en del drack och jag chillade med godis och cola. Kändes lite skumt att man inte kommer se en del förrän i höst.

Efter hänget blev det en promenad med Sheena bort mot Östermalm och tillbaka. Var riktigt härligt promenad väder.

Ska snart krypa ner i sängen. Men just nu sitter jag framför datorn och ler lite för mig själv. Tror minsan jag börjar känna lite pirr i magen. Hihi. Eller!? Hm.. Får se hur det går med det där. Är inte så bra på känslor.


1 kommentar