Hallå mannen...

Känns inte som jag fick så mycket gjort på skolan i dag. När jag gick vid nio hade jag fixat ett och ett halvt uppslag, men blir lätt sådär när man springer iväg på körskolan och lätt distraheras av annat. Får försöka speeda på med redigeringen i morgon. Tycker mitt "killpanelen" uppslag påminner väldigt mkt om grekiskaflaggan haha.Nu ska jag krypa ner i sängen och kika på Mitt stora feta syrianska bröllop, tycker det verkar kul. Fast slocknar nog rätt snabbt, är svintrött. I morgon måste jag fan pallra mig iväg till gymmet så jag får lite energi.0 kommentarer

Måndag

Har varit och kört och nu käkar jag lite middag.Sen ska jag dra tillbaka till skolan och redigera.

1 kommentar

Trondheim

Har glömt att lägga upp bilder från när jag var i Trondheim men bättre sent än aldrig och här kommer dem bilderna från min, mamma och pappas tur till staden:


 


Det var det. Blev en del bilder, fast de flesta är tagna på vägen till Norge. Är så jäkla fin natur och jag blev galet sugen på att åka skidor när vi passerade Åre och Storhogna.

Förutom mamma, pappa och jag så är det min moster Anna och hennes man Jens som är med på bild. Blir ni förövrigt någon gång osäker på om ni är i Norge eller Sverige kolla på strecken i mitten av vägen. I Sverige är dem vita men i Norge är dem gula.

1 kommentar