Laviner och fylla

I dag är det extremt lugnt förutom en lavin i Åre. Hade en felaktig uppfattning om att det skulle vara fullrulle att jobba på nyårafton men det är typ lugnaste dagen på året. Alltid lär man sig något nytt.
 
Här kan ni läsa texterna jag producerat hittills under dagen:

Ytterligare en lavin i Åre
Ingen extrem lavinrisk trots flera laviner
Fylla i fjällen
Misshandlade sambo
Mycket vilt på vägarna
 
Slutar sex och planen var att vi skulle åka hem till Britta och fika. Men Lisa och Emil har magsjuka så det blir fika hos A-B i stället. Jobbar i morgon så det blir ett lugnt firande för min del.

0 kommentarer

Nyårslöften

Har bara ett nyårslöfte och det är att gå ner i vikt. Har i och för sig velat gå ner i vikt i ett halvår men höstterminen blev så stressig att jag inte orkade tänka på min kropp. Skulle helst vilja gå ner tio till 15 kilo. Har laddat ner ett par träningsvideor och ska kickstarta med pulverdiet i ett par dagar från och med torsdag. Känner mig pepp på träningen igen så det ska väl gå bara jag anstränger mig. 
 

Haha ja förutom det hoppas jag väl mest bara på ett grymt år med massor av kärlek, roliga äventyr, resor och jobb. Hoppas verkligen att jag får jobba och jag ska söka jobb som en galning. 

Och just ja jag ska springa Tjejmilen på under en timme. Helst på max 55 till 56 minuter. 


0 kommentarer

Måndag

Är uppe med tuppen i dag. Ska jobba och klev upp lite tidigare för att hinna träna. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen käka frulle.

Hoppas det inte blir allt för lugnt på jobbet i dag och i morgon, har nämligen fått höra att det brukar va rätt lugnt att jobba under nyårshelgen. 


0 kommentarer