Mot Borlänge

Vaknade vid åtta, käkade frukost på altanen och nu ska jag dra till Borlänge och leva rövare på Peace and Love. Ha det gött.

1 kommentar

Fredag

I dag har jag varit personligchaufför åt både mamma och Pelle, så det har blivit mycket bilkörning. Omkring 16 mil tror jag. 

Men jag har hunnit med annat också. Käkade lite glass med pappa. Åkte till Hackås och tog en promenad med Micke och Doris. Vi passade även på att fika på Tempo och då blev det lite mer glass. Gött.Mitt hår har färgats och nu ska vi äta lite kvällsfika. 
Blir en tidig kväll ikväll och i morgon bär det av mot Borlänge och Peace & Love, Rihanna och wingmannande för Katta. Kommer bli grymt. 
1 kommentar

Torsdag

Har haft en riktigt bra första dag här hemma. Hade tänkt sticka ut och springa men jag valde att packa upp mina väskor istället. Doris ville gärna vara med och hjälpa till att packa upp mina kläder. Sen fixade mamma och pappa riktigt gott käk. Blev nämligen grillat för tredje gången den här veckan.Efter maten drog jag till bästaste Katta och vi åkte på skogssafari och sen mötte vi några fiskare vid dammen. Tim hade tydligen fått en liten rackare men Anton verkade mer sugen på buskar än fiskar.


Sen drog jag hem till Fredrik och Linnea och kollade på Charlies Änglar 2 och fikade. Charlies Änglar 2 var en av mina absoluta favoritfilmer när jag gick i gymnasiet. Hade den på vhs och såg den typ hundra gånger. Den är störtskön.

Orkade dock inte se klart hela eftersom jag skulle hämta Pelle hemma hos honom. Åkte dock fel först. Haha åkte till hans loppis. Har inte så bra koll eftersom jag alltid varit en passivpassagerare. Nu ska jag krypa ner i sängen och jag tror att jag kommer sova som en liten bebis efter den här långa dagen. Klev ju liksom upp halv sex i morse. 

 
 
0 kommentarer