Fredag

Pallade inte att vänta längre på resultatet på tentan så ringde till skolan och kollade upp det när jag satt på tåget på väg till Solna i morse. Och satan vilken lättnad det var att få veta att jag blivit godkänd. Ville typ ta ett seger varv och high five:a med alla på tåget.Mötte upp Linnéa i Solna och traskade i väg till King Magazine för att göra en intervju med chefredaktören Per Nilsson. Det gick bra och sen blev det lunch med Linnéa och Jens på Kungshallen. Jag och Linnéa har blivit stammisar där på grund av den goda kycklingen. Mmmm mums.

Linn


Linnéas yaay-jag-har-klarat-tentan-min:

Belönade mig själv med detta eftersom jag klarade tentan:

 
Ute har det snöat hela dagen: 
 
 
Jag sitter dock inne i värmen och ska ta och transkribera lite innan jag kan göra helg och korka upp vinet. 


 
0 kommentarer

Röster blir till text

Jäklar vilken tid det tar att transkribera. Satt hela dagen fram tills att Jocke kom hem från jobbet med paus då jag pratade med Madde och för lunch förstås. Hann bara klart med en av de två intervjuerna. Sen låtsades jag va en gorilla och hittade på en dans när Jocke kom hem. Damp hör till när man suttit stilla framför en dator hela dagen.

Satte mig och påbörjade nästa intervju sen när Jocke drog och spelade bandy. Visade sig att Jimmy hade en app som omvandlar röst till text. Men den funkade inte riktigt, tror inte ett ord blev rätt när jag spelade upp ett stycke ur intervjun. Den fick något om träning att bli affärsidé sen suddade den ut och skrev båtblogg. Appen bjöd på skratt men underlättade inte transkriberingen.

0 kommentarer

Call Girl

I tisdags var jag på bio med Ronja, Johanna och Linnéa, vi såg filmen Call Girl och den kan jag verkligen rekommendera. Den var något seg till en början men sedan blev spännande och den berörde en verkligen. Jag blev både arg och ledsen. Arg på grund av hur korrupt allting var och ledsen på grund av tjejerna som blev sexuellt utnyttjade. Kände mig helt matt när jag gick till tåget efter bion. 

Photo: Biomys! 
0 kommentarer