Plugg och resedrömmar

Orkar inte träna i dag. Känner mig så jäkla trött efter att ha spenderat flera timmar med att skriva om tidigare forskning gällande magasin så ska bara chilla och se en film. Kanske läsa lite i metodpraktikan. Nej min hjärna behöver vila, får läsa extra mycket i morgon i stället. 
 
Har som mål att träna tre gånger i veckan så har inte dåligt samvete över att jag inte kom i väg i kväll då jag hinner träna både i morgon och i helgen. 
 
Satt och kikade på resor när jag tog en paus från pluggandet och hit skulle jag gärna åka:
 
Pappa fyller ju 70 år i juli så då ska förhoppningsvis hela familjen, jag och min fining åka någonstans. Men vi får se vart det blir.


2 kommentarer

Onsdag

Känner mig riktigt utvilad men jäklar vad det är farligt att snooza. Hade tänkt kliva upp vid åtta men kom upp strax innan tio. Har hunnit med att dammsuga min lägehet och nu ska jag käka frukost och sen blir plugg hela långa dagen och i kväll blir det träning. 


0 kommentarer

Pannkaka

Jag har gjort pannkaka för första gången i mitt liv och förmodligen också den sista. Var ju hur jobbigt som helst att göra. Blev helt galen på att behöva steka en efter en, speciellt när det gick sisådär. De första pannkakorna blev inte alls bra då jag hade i för mycket smet. 


Den tredje blev bränd för att jag glömde att ha i margarin i pannan. Pannkakan efter det var på väg att bli grym men något gick snett när jag skulle vända den:
 
 
Men den absolut sista lyckades jag med:

 


Mumsade i mig tre och gjorde matlåda på resten. 


 
 
 
0 kommentarer